Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Solcon

Review en beoordeling Solcon

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Solcon geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Solcon. Is Solcon je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Solcon zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1 /10
    Gerrit op 18-11-2017 om 16:31
    Langer dan 1 jaar klant
    Ik ben al jaren klant van solcon. Tot 1 januari 2017 was ik heel tevreden.
    Daarna zijn er veranderingen in de producten gekomen. De communicatie daarover is en was heel slecht. Heb nu al bijna een jaar storingen in de televisie.
    Solcon gaat niet in op de klachten. Ze vinden geen oplossingen.
    Al met al ben ik niet meer tevreden,
    Verbeterpunten
    • verkorten wachttijd voor de klantenservice, nu vaak 20 minuten of langer
    • ingaan op mijn klachten en komen met oplossingen
    • niet het belang van het bedrijf centraal stellen, maar oog voor de gebruiker hebben
    • wijzigen van de looptijd van contracten
    • betere muziek tijdens het wachten aan de telefoon
  • Beoordeling: 1 /10
    Tiny op 23-10-2017 om 16:17
    Langer dan 1 jaar klant
    Storing gemeld dat we slechte DSL upload hadden, meldt solcon na een week dat we de modem moeten resetten (die we 10x maal gereset) hadden. Dit weer gemeldt melden ze dat we de kabel tussen moden en
    ISRA moeten vervangen. werkte allemaal niet...
    Nu de hele boel opgezegd en super download/upload terug.
    Overigens de hele tijd hierdoor ook geen vaste telefoon gehad. ( 2 weken lang)
    Gelukkig nu verlost van SOLCON 🙂
    Pluspunten
    • Was ooit goed
    Verbeterpunten
    • Alles
  • Beoordeling: 10 /10
    Jan Weener op 22-8-2017 om 12:05
    Langer dan 1 jaar klant
    Op beoordelingssites zie je meestal vooral de negatieve ervaringen, eigenlijk bij alle providers. Nu een positief geluid.
    Ik heb al langer dan 10 jaar internet van Solcon, nooit grote problemen gehad. Een keer bleek de router defect te zijn, dus vervangen. Dat kostte enige tijd om te ontdekken.
    Mijn verbinding is stabiel, een enkele keer een haperend tv beeld gehad, wat simpel op te lossen was door de Dune opnieuw op te starten. Het beeld is normaal gesproken prima. Ook geen problemen met telefonie, je moet er wel op letten dat je telefoon niet te dicht bij de router staat.
    Pluspunten
    • Stabiel internet
    • Prima tv beeld
    • Kwaliteit telefonie is goed
    • Adequate helpdesk
    • Mobiel bellen ook prima
  • Beoordeling: 10 /10
    J. vd Kleut op 10-8-2017 om 14:55
    Langer dan 1 jaar klant
    Goed bereikbaar telefonisch, duidelijke uitleg en vriendelijk niet opdringerig personeel. Complimenten!
  • Beoordeling: 3 /10
    Middag op 10-7-2017 om 20:53
    Minder dan 1 jaar klant
    We zaten bij kpn en moesten overstappen ivm glasvezel buitenaf actie, geen keuze mogelijkheden eigenlijk. Gelukkig heeft kpn solcon overgenomen 😁
    Pluspunten
    • Makkelijk aansluiten
    Verbeterpunten
    • Zoeken in gids week vooruit niet mogelijk
    • Menu is super traag
    • Ja het mist alles wat kpn wel heeft eigenlijk
  • Beoordeling: 1 /10
    Matie op 8-6-2017 om 20:30
    Langer dan 1 jaar klant
    Mijn glasvezel internetverbinding (inmiddels 8 jaar) )was top, tot eind vorig jaar we een andere router krijgen (zonder 5GHZ in een drukke binnenstad) en op ‘een ander netwerk’ aangesloten worden. Sindsdien is het droef gesteld. Elke dag valt met regelmaat enkele minuten de verbinding (niet de wifi, maar de glasvezel) weg, waardoor mijn sonos steeds uitvalt en telefoons overspringen van wifi naar 4G. Dochter boos dat haar bundel zo snel op is. etc. Buiten het wegvallen is de verbindingssnelheid erg wisselend en haalt meestal de 50Mbit niet. Alleen op rustige momenten kom ik nog boven de 90Mbit. En nu is dat niet zo erg, maar er zijn teveel momenten dat 10Mbit maximaal is.

    De helpdesk is niet wezenlijk geinteresseerd in mijn probleem. Ben nu een maand verder. Hoop berichten, maar ze vinden dat het niet aan hun kant ligt en zijn niet van plan het te testen. Ze hebben nog geen enkele actie ondernomen. Mijn netwerkkennis is groot. Stuk groter dan de helpdeskmedewerkers en ik ben er zeker van dat het niet binnenshuis ligt. Zelfs als ik alles verwijder en met 1 laptop direct aan de glasvezel gekoppeld zit, is het probleem er.

    Dit was tot een jaar geleden anders bij Solcon. Je kreeg altijd een reactie van een kundig persoon die als er issues waren het uitzochten. Dat is over. Kennelijk is de samenwerking met Tele2 financieel aantrekkelijk, maar voor gebruikers helaas niet.

    Niet doen. Zou ik zeggen. Hoe jammer ook. Het was een goede, kleine, toegankelijke provider.
    Pluspunten
    • * Klein.
    Verbeterpunten
    • * Helpdesk gaat niet op zoek naar problemen.
    • * Internetverbinding is erg instabiel (glasvezel). Dagelijks een aantal maal minuten geen internetverbinding.
    • * Gemiddelde internetsnelheid stuk lager dan 100Mbit (tussen 20 en 40). Alleen rustige uren boven de 90Mbit. Als het onder de 20 komt dat schommelt het zo dat websites niet meer werken, sonos uitvalt, etc.
    • * Leveren oud type router, zonder 5GHZ in de binnenstad (elke andere provider levert moderne router), dus moet je zelf routers bijkopen.
  • Beoordeling: 3 /10
    Conny den Hartog op 28-5-2017 om 15:27
    Minder dan 1 jaar klant
    Wifi werkt niet goed en opnamepakket TV is beperkt.
    Kan niet tippen aan de kwaliteit van KPN.
    Pluspunten
    • Wij zijn overgestapt op glasvezel en dat is inderdaad sneller.
    Verbeterpunten
    • Wifi werkt niet in de woonkamer en op de slaapkamers boven. Solcon adviseert om accesspoints te plaatsen. Bij KPN werkte wifi wel in de woonkamer en boven. Zij zeggen dat ze geen betere routers hebben.
    • Het opnamepakket heeft een limiet van 100 opnames. Als je een aantal series opneemt worden ook de herhalingen opgenomen. Als je dan nog een paar weken op vakantie gaat, dan heb je pech. Niet alles wordt opgenomen.
  • Beoordeling: 2 /10
    S van den Bout op 21-5-2017 om 11:16
    Minder dan 1 jaar klant
    sinds 2 maanden hebben we hier in dorp glasvezel aansluiting.
    om aan glasvezel mee te mogen doen zitten we 2 jaar vast aan solcon..
    dit is de grootste fout die ik ooit gemaakt heb.
    waardelozer dan solcon kan gewoon niet.
    inmiddels maar gestopt met tv kijken via solcon..
    houden het nu bij netflix en tvgemist online..
    nu de tijd uitzitten en heel snel naar andere provider
    gelukkig doet het internet het wel redelijk
    Verbeterpunten
    • verschrikkelijk duur
    • neemt soms wel soms niet op
    • kan geen reclame doorspoelen bij opname
    • tv regelmatig blokjesbeeld of loopt helemaal vast
    • neemt sommige programma's op in 2 of 3 delen.
    • laatste 5 minuten van een opname missen soms
    • traag tv menu
    • kan maar beperkt aantal zenders opnemen rest moet je live kijken.
  • Beoordeling: 1 /10
    Marcel op 24-4-2017 om 19:41
    Langer dan 1 jaar klant
    Ruim 6 jaar geen problemen gehad. Sinds mijn verhuizing naar een andere woonplaats (zelfde gemeente) 1 grote drama met alles. Eindelijk kan ik mijn abonnement opzeggen naar een jaar gezeik. Tip ga nooit naar solcon.
    Pluspunten
    • Verkopen
    Verbeterpunten
    • Wordt klein en neem je klanten serieus.
  • Beoordeling: 2 /10
    Excene BV op 28-3-2017 om 16:58
    Minder dan 1 jaar klant
    Wij zijn al 7 weken bezig om zakelijk glasvezel te krijgen. Goed ze hadden 4 weken om
    het te regelen. Nu 3 weken verder komen ze elke x, ALS ze reageren, met verhalen over
    de crisis manager van Tele2 etc etc. Je krijgt ze wel aan de telefoon, maar uiteindelijk 3 wkn
    verder is er nog steeds niet. Nu las ik over ervaringen van andere mensen en toen las ik dit :
    Dit stond op Kassa Vara, : ik heb vorig jaar maart een voor abonnement bij solcon getekend,
    ivm aanleg glasvezel. heb toen gevraagd naar dezelfde mogelijkheden als upc.Was geen
    probleem een 2e decoder kon ik ook krijgen voor boven. Nu na ruim een jaar ben ik eindelijk
    aangesloten, vorige week is een monteur geweest en heeft alles netjes aangesloten

    Pardon een jaar ??? 🙁 🙁 🙁 🙁

    Hebben meer mensen deze ervaring ?
    Pluspunten
    • Verkopen doen ze easy
    Verbeterpunten
    • ze nemen de telefoon wel op maar komen alleen maar met onzinverhalen