Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Solcon

Review en beoordeling Solcon

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Solcon geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Solcon. Is Solcon je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1 /10
    Olthof op 14-11-2019 om 20:27
    Langer dan 1 jaar klant
    Solcon Is een drama.telefonisch lang wachten.en internet valt steeds uit.maar een oplossing is ver te zoeken.ik denk een andere provider zoeken
    Pluspunten
    • Geen enkel positief punt heeft solcon
    Verbeterpunten
    • Te veel om op te noemen gewoon de stekker uit Simon trekken
  • Beoordeling: 2 /10
    Roy op 7-11-2019 om 17:33
    Langer dan 1 jaar klant
    Drama, deze club.
    Op een dag worden ADSL lijnen opgewaardeerd en krijg je een nieuw modem toegestuurd. Zonder duidelijk communicatie vooraf!
    Mijn bedrijf ligt nu al twee dagen plat omdat internet het nu helemaal niet meer doet. Geen mail of telefoon. Ondertussen zeker 15 medewerkers van Solcon gesproken (na zeker 3 - 4 uur in totaal in de wachtrij te hebben gestaan!!). Niemand weet hoe het zit en / of het wordt opgelost. Zodra alles draait snel weg bij deze zeer klantonvriendelijke club!!
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • - alles, betere en eerlijke communicatie
    • - snellere response op klachten
    • - klantvriendelijker op de helpdesk etc...
    • - minder wachttijd !!!
  • Beoordeling: 1 /10
    Robin Jansen op 6-11-2019 om 11:16
    Langer dan 1 jaar klant
    Neem gaan abonnement bij Solcon!
    -Slecht te bereiken via tel je staat minimaal een uur in de wacht, daarna spreek je met iemand die alleen uit een boekje standaard antwoorden kan geven maar er zelf niks van snapt.
    - Reageren heel traag op mail, soms duurt het bijna 2 weken voor je een reactie krijgt! En aan het antwoord heb je niks!
    - geen televisie meer, alles geprobeerd maar werkt niet. Opzeggen abbonement is ook een drama.
    Pluspunten
    • Geen enkel pluspunt. Heel veel spijt en frustratie heeft mij dit gekost. Ik kan me niet voorstellen dat dit bedrijf nog lang blijft bestaan. Nog nooit zo'n slechte provider meegemaakt.
    Verbeterpunten
    • Werkelijk alles!
    • -service
    • -personeel opleiden
    • -2 keer verkeerde monteur
    • -televisie werkt niet
    • -bereikbaarheid vis de tel en mail.
  • Beoordeling: 1 /10
    fred op 2-11-2019 om 20:09
    Langer dan 1 jaar klant
    Solcon heeft in het verleden prima gewerkt.
    De laatste jaren nam de kwaliteit af: de verbinding haperde meer en meer.
    De service is ronduit beroerd. Ik heb meerdere keren geprobeerd te laten verhelpen. Ik ben jarenlang klant gebleven, maar toen men aangaf op mijn adres echt niet meer snelheid dan 15m/s te kunnen leveren ben ik afgehaakt. Toen bleek ook dat ik jarenlang teveel had betaald: men zou dat herstellen. Van 'herstel' is echter helemaal geen sprake. Men argumenteert nu namelijk dat ik door dat 'herstel' een nieuwe overeenkomst met ze ben aangegaan en dus een jaar lang niet zomaar kan overstappen. Kortom: zeer ontevreden, zeker niet aan te raden.
  • Beoordeling: 1 /10
    Martine op 23-10-2019 om 14:12
    Minder dan 1 jaar klant
    Solcon doet aan de telefoon allerlei beloftes maar komt afspraken niet na.
    Als je hierover mailt moet je met bewijsmateriaal komen.
    Mensen als je afspraken maakt, laat ze dan op papier zetten want Solcon weet later van niks en zegt gewoon dat hun medewerkers deze beloftes niet doen! Terwijl ze dat wel degelijk gedaan hebben.
  • Beoordeling: 1 /10
    Gerda van Aggelen op 21-10-2019 om 21:14
    Langer dan 1 jaar klant
    Wij zijn al jaren lid van Solcon maar de laatste maanden is het steeds slechter geworden . Niks dan haperen wat een drama!!
    Pluspunten
    • Niet meer
    Verbeterpunten
    • Sneller internet en verhelp serieus de klachten
  • Beoordeling: 1 /10
    Jansen op 16-10-2019 om 19:27
    Minder dan 1 jaar klant
    Solcon is niet bereikbaar als je een probleem hebt, en als je ze te pakken krijgt dan ligt het aan het netwerk binnen of aan de eigen apparatuur. Weet je Solcon, ik zeg de boel gewoon op. @#*...provider.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Alles
  • Beoordeling: 1 /10
    Martin Lindelauf op 10-10-2019 om 10:58
    Minder dan 1 jaar klant
    Solcon is onbereikbaar!!! Ik sta al 45 minuten in de wacht en opzeggen lukt niet want je komt niet in jouw account. Ik heb printscreens
    Pluspunten
    • Absoluut GEEN
    Verbeterpunten
    • Wordt bereikbaar
  • Beoordeling: 1 /10
    Heleen van Delft Van Delft op 26-9-2019 om 18:16
    Klant geweest
    Zeer slecht bedrijf.
    Niks geen service, afsluiten is snel gebeurd, maar als er wat is zijn ze niet thuis.
    Heel slecht voorbeeld voor ons Christendom
    Ze zijn nog slap om op een klacht te reageren.
    Pluspunten
    • niks
    Verbeterpunten
    • Geef de service aan de klant wat ze verdienen.
    • neem je normen en waarde is onder de loep.
  • Beoordeling: 1 /10
    Tim op 17-7-2019 om 21:18
    Langer dan 1 jaar klant
    Solcon reageert niet op mijn verzoek om hun diensten op te zeggen. Een jaar geleden waren wij in ons nieuwbouwhuis verplicht om voor Solcon te kiezen (of weken te wachten tot ook anderen konden/mochten leveren). De hoge prijs namen we maar voor lief... immers adverteerde de site met een welkoms korting. Omdat het nieuwbouw was en ik belde ipv via de site verviel blijkbaar de welkomskorting. Toen daarna ook nog eens de tv service zwaar tegen viel zijn we de dagen gaan tellen tot we mochten overstappen. Hoewel op ons opzegverzoek niet wordt gereageerd, hebben we binnenkort toch alvast een andere provider over de draden lopen. Solcon is een naar bedrijf, dus nogmaals: ik wil z.s.m. OPZEGGEN! Bel me, zoals verzocht via uw "service" pagina.
    Pluspunten
    • Er zijn godzij dank ook andere providers
    Verbeterpunten
    • Stop gewoon