Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Digitale tv vergelijken

Over ons

Digitelevisie.nl is eigendom van Benergy BV, onderdeel van de Bencom Group, het bedrijf van internetondernemer Ben Woldring uit het Groningse Usquert dat opgericht is in het najaar van 1998. In 2005 is gestart met Digitelevisie.nl die net als de andere Bencom Group sites primair gericht is op consumenten. Miljoenen Nederlanders die op zoek zijn naar een goedkoop televisieabonnement vinden via Digitelevisie.nl het beste aanbod.

Ons team

Digitelevisie.nl bestaat uit een gemotiveerd team dat erop gebrand is om de beste service aan de bezoekers van de site te bieden. Heb je vragen omtrent overstappen of kom je er gewoon niet uit? Bel gerust onze helpdesk om je door ons te laten adviseren!

Ons doel

Digitelevisie.nl heeft als doel consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van de Nederlandse aanbieders van digitale televisie. Met als missie: mensen in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken. Bij veel producten en diensten kun je je via Digitelevisie.nl gratis aanmelden.

Onafhankelijk en objectief

Digitelevisie.nl is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf. Wij geven providers geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde informatie op de site. Ook hebben wij er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen. We tonen in onze vergelijkingen ook aanbieders met wie wij geen samenwerking hebben, ook als deze als beste uit de vergelijking komen.

Voordelen voor jou

Door over te stappen op een voordeliger digitaal tv-abonnement kun je veel geld besparen door gebruik te maken van de speciale acties op Digitelevisie.nl.

Bencom in de media

Bekijk hieronder een uitzending van Kassa met hierin Ben Woldring over het steeds duurder worden van mobiel internet.

Contactinformatie

Benergy BV
Verlengde Hereweg 174
9722AM Groningen

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.