Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Solcon

Review en beoordeling Solcon

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Solcon geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Solcon. Is Solcon je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Solcon zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Eduard op 1-11-2011 om 23:02
  Solcon levert slechte kwaliteit. Verbinden zijn instabiel, zeker in combinatie met een internetfilter (wat zou je eigenlijk zonder filter te zoeken hebben bij solcon??? Ze kunnen dus niet voldoen aan de bestaanseis...). Helpdesk is erg slecht; je mag zelf een groot deel van de problemen oplossen. Als filter niet werkt en je daar voor betaalt, dan geeft Solcon geen geld terug. Waarom zouden ze. Als je in de super een pak melk koopt dat leeg of verrot is, dan krijg je toch ook geen geld terug....

  Kortom...

  Slecht product
  Slechte helpdesk
  Geen inlevende mensen
  Geen oplossingen
  Geen fatsoenlijke compensaties

  Drama ervaringen dus!