Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
SKP Pijnacker

Review en beoordeling SKP Pijnacker

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over SKP Pijnacker geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over SKP Pijnacker. Is SKP Pijnacker je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 9 /10
    Merel van Graan op 19-5-2020 om 10:59
    Langer dan 1 jaar klant
    Als ik KPN wou hebben moest ik nog 3 maanden wachten op een aansluiting, SKP was in twee dagen geregeld. Modem draait goed. We gebruiken de app wel vaak om op de tablet tv te kijken, gelukkig niet zo duur als andere partijen.
    Pluspunten
    • Prijs
    • App
    • Snelle service
    Verbeterpunten
    • kan altijd goedkoper
  • Beoordeling: 8 /10
    Ries de Boer op 10-3-2020 om 11:13
    Langer dan 1 jaar klant
    Snelle service, binnen een dag aangesloten. Veel hd en een 4k zender. Wifi werkt lekker en prijs is lager dan andere partijen, niks te mauwen.
    Pluspunten
    • Veel hd en een 4k zender
    • WIFI
    • Snel internet
    • Service
    Verbeterpunten
    • Casten op de app ontbreekt
  • Beoordeling: 8 /10
    Lars Buurema op 1-12-2019 om 15:14
    Langer dan 1 jaar klant
    Ik ben best tevreden. Lokale aanbieder, waardoor naar mijn idee je een betere service krijgt. Internet is algmeen goed.
    Pluspunten
    • Lokale aanbieder, goed internet
    Verbeterpunten
    • Meer zenders
  • Beoordeling: 9 /10
    Richard Maat op 15-11-2019 om 14:31
    Minder dan 1 jaar klant
    Kreeg gratis installatie service bij m;n aanvraag, top. Fritzbox modem gekregen, WIFI draait als een trein. Niks te klagen!
    Pluspunten
    • Fritzbox modem snel WIFI
    • Beeldkwaliteit hoog
    • Goedkoper dan andere aanbieders
    Verbeterpunten
    • Mogen wel wat meer zenders op de iTV app
  • Beoordeling: 1 /10
    Mitchell op 2-7-2019 om 19:03
    Langer dan 1 jaar klant
    Word van het kastje naar de muur gestuurd. Verklaren je voor gek. Totaal geen hulp bieden. Als je in de avond belt krijg je te te horen dat je met een kantoor medewerker spreekt die er geen verstand van heeft. Volgens de medewerkers ligt het aan onze kabels of computers of telefoons maar niet aan skp. Dit gezeik duurt al zo lang.
    Pluspunten
    • Niet van toepassing.
    Verbeterpunten
    • Te veel om op te noemen.
  • Beoordeling: 1 /10
    Rico op 24-6-2018 om 14:06
    Minder dan 1 jaar klant
    Wi-Fi werkt niet tot heel slecht.
    Daardoor vastlopende momenten bij FIFA op de ps4.
    Op me telefoon wilt het dingen niet openen. Waardoor ik mijn Wi-Fi uitzet en dan doet het laden het wel via de 3g.
    Heb betere verbinding op mijn 3g. Dan de Wi-Fi van skp
    Verbeterpunten
    • Verbinding, snelheid alles moet beter
  • Beoordeling: 1 /10
    Klant SKP op 17-5-2018 om 22:04
    Langer dan 1 jaar klant
    Wat een slecht bedrijf is SKP! Internet valt continu uit. Het schrijven van een scriptie is voor mij onmogelijk in mijn eigen huis!
    De klantenservice van SKP is ronduit belabberd. Wij willen ZIGGO in plaats van dit amateuristische bedrijf.
    Pluspunten
    • Geen. Ik betaal liever meer geld voor een goede aanbieder!
    Verbeterpunten
    • Alles.
  • Beoordeling: 1 /10
    Klant Skp op 15-4-2018 om 20:43
    Langer dan 1 jaar klant
    Al jaren slechte ervaringen. Klantenservice is achterhaald en internet is absoluut slecht. Veel storingen en verlies van internet... ik ben er klaar mee. Ik wil kunnen kiezen tussen providers. Kansloze lui als zij denken dat zij alleenheersers zijn. Zet dan een goed product neer. Maar dat is ook slecht. Prijs is 10 euro lager dan de rest.. maar heb per maand 100 euro ellende. Rukclub dat SkP
    Pluspunten
    • Niets
    • Minder
    Verbeterpunten
    • Openzetten voor andere providers. Betere... en dat kan niet moeilijk zijn want zo slecht als Skp heb ik nog niet eerder gehad. Ze moeten eens iets doen met de feedback.
  • Beoordeling: 1 /10
    Lara op 18-8-2017 om 01:08
    Langer dan 1 jaar klant
    Zwaar slecht. Het valt alleen maar uit en voor 't game is het al helemaal kut. Dus zeker geen aanrader.
    Pluspunten
    • Alleen de prijs is ok.
    Verbeterpunten
    • Alles kan verbetert worden, dan moet ik een hele lijst maken geen zin in.
  • Beoordeling: 3 /10
    olijabo op 9-8-2017 om 20:51
    Langer dan 1 jaar klant
    Al jaren kabel klant bij SKP voor afname TV/telefoon en internet. Vond het destijds een goed initiatief maar vandaag de dag is deze club achterhaald en kan niet meer concurreren met de huidige grote aanbieders.
    Het aantal storingen van internet en TV wordt steeds groter. In het verleden op advies overal professionele kabels en splitters ingezet, maar nog steeds is het signaal niet optimaal. Vandaag is weer eens de Program Guide niet bijgewerkt zodat opnemen niet mogelijk is.
    Matig modem (zwak wifi signaal) en het aantal keren dat deze gereset moet worden is momenteel minstens 5/6 keer per week. De download snelheid is dan teruggelopen naar minder dan 5 Mb. Uit/aanzetten is dan de enige remedie. Opgeven om dit soort ergernissen te melden (veranderd/verbetert toch niet).
    Pluspunten
    • De prijs is aantrekkelijk, maar ik betaal liever wat meer voor de vele extra mogelijkheden en service professionaliteit van de grote aanbieders (zoals bv Ziggo in Nootdorp).
    Verbeterpunten
    • Het wordt tijd dat SKP inziet dat men niet meer kan concurreren met de huidige providers en haar netwerk openstelt voor derden, zodat klanten een keuze kunnen maken.