Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Online.nl

Review en beoordeling Online.nl

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Online.nl geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Online.nl. Is Online.nl je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1 /10
    Kelly op 11-1-2020 om 15:02
    Minder dan 1 jaar klant
    ZEER SLECHT!!!!! Wordt van het kastje naar de muur gestuurd en zit nu al langer dan een week zonder tv of internet. Kosteloos opzeggen kan niemand mij mee helpen en automatische incasso stoppen kan ook niet. Klacht indienen kan ook eigenlijk nergens! Het enige wat ik kan doen is wachten volgens de klantenservice die de communicatie cursus op mij uit oefent.
    Pluspunten
    • GEEN
    Verbeterpunten
    • Op de schop met deze provider
  • Beoordeling: 1 /10
    J.V op 9-1-2020 om 21:55
    Klant geweest
    Een één omdat ik geen nul kan geven. Ronduit de slechtste provider die ik ooit heb gehad. Erg blij en opgelucht dat ik niks meer te maken heb met deze provider.
    Pluspunten
    • Waren die er maar
    Verbeterpunten
    • Oplossing gericht werken.
    • Betalende mensen niet als nummertje behandelen.
    • Betere internetverbinding.
    • Vriendelijker personeel inzetten.
    • Betere service verlenen.
    • Leren van de slechte reviews (neem de slechte reviews serieus)
  • Beoordeling: 1 /10
    Harald op 6-1-2020 om 17:45
    Minder dan 1 jaar klant
    Wat een bende bij dit bedrijf, wacht al sinds 02.01.2020 op ziggo sport totaal, bellen chatten mailen maar niets gebeurd,
    Pluspunten
    • Zijn er helaas niet
    Verbeterpunten
    • Alles
  • Beoordeling: 1 /10
    Deborah op 4-1-2020 om 16:00
    Langer dan 1 jaar klant
    Je kan met geen mogelijkheid de klantenservice bereiken. Niet via de telefoon als chat. Ik hang al bijna 3 kwartier aan de lijn
  • Beoordeling: 1 /10
    joost van kruijsdijk op 3-1-2020 om 11:10
    Minder dan 1 jaar klant
    slechtste provider van nederland.
    bij een probleem wordt je gewoon niet goed geholpen en van kastje naar muur gestuurd.
    monteur kan na 10 dagen keer langskomen en je moet dan hele dag thuis blijven wachten.
    Pluspunten
    • goedkoop is duurkoop
    Verbeterpunten
    • slechte klantenservice
  • Beoordeling: 2 /10
    Jhonny op 2-1-2020 om 23:51
    Langer dan 1 jaar klant
    Zeer onstabiel internet.
    Als zoon zit te gamen kun je al geen begin gemist of wat je opgenomen hebt bekijken.
    Ook mis je dan vaak het begin wat een bekend probleem is zeggen ze dan waar aan word gewerkt . Ja al maanden dan

    Sinds het canal digitaal tv is is het een drama. Bij de overgang meteen ook zenders kwijt geraakt die ineens niet meer in het pakket zitten. Kan het nu gelukkig opzeggen met maar een termijn van een maand en dat ga ik doen ook.. erger me er dood aan.
    Pluspunten
    • Fox sports zit standaard in het pakket. Enigste pluspunt wat ik kan bedenken voor de rest is het waardeloos
    Verbeterpunten
    • Tv gemist hapert vaak en springt over terwijl er voor de rest dan niks anders in huis internet gebruikt.
    • Vaak dips in het internet ( gemeten met speedtest )
  • Beoordeling: 1 /10
    Kristel op 1-1-2020 om 22:14
    Minder dan 1 jaar klant
    Slecht! Bijna een jaar tv van online. Heeft het nooit goed gedaan. Tvgemist of opgenomen programma’s lopen vast waardoor je weer helemaal opnieuw kan beginnen met kijken. Tv stottert en doet het regelmatig niet! Nooit een compensatie ontvangen van online. Dramatisch slecht! Geen aanrader!
    Pluspunten
    • Internet geen problemen mee, dat werkt over het algemeen gewoon goed.
    Verbeterpunten
    • Dat het product wat je verkoopt überhaupt werkt!!!
  • Beoordeling: 1 /10
    michel knaup op 27-12-2019 om 16:31
    Langer dan 1 jaar klant
    Zo een slecht bedrijf je bent goed voor je geld maar als je op zegt en je krijgt geld van hun kan je 20x bellen of gewoon 12 weken wachten
    Pluspunten
    • Totaal geen
    Verbeterpunten
    • Gewoon stopen
  • Beoordeling: 2 /10
    Bo Kelleck op 27-12-2019 om 14:51
    Minder dan 1 jaar klant
    Vanaf oplevering Online geen tv (Canaal Digitaal), niet via tv-ontvanger, niet via de app op tablet of smartphone en ook niet op de pc (webbrowser). Een slecht bereikbare en incompetente klantenservice. De tv afdeling van Online gaat er naar kijken duurt minimaal 5 werkdagen of langer door feestdagen en drukte!
    Een afrader, niet aan beginnen.
    Pluspunten
    • Internet bedraad werkt vrij goed
    • wifi matig tot redelijk
    • telefoon werkt
    Verbeterpunten
    • Wifi, geen 5 ghz band beschikbaar
    • TV werkt niet, en heeft tot nu toe nooit gewerkt
    • Klantenservice moet beter bereikbaar en beter opgeleid worden
  • Beoordeling: 2 /10
    Marcel op 20-12-2019 om 23:11
    Minder dan 1 jaar klant
    De klacht
    TV (Canal+) Vaak, 2 à 3 keer per week start de box tijdens het kijken opnieuw op. Vaker bevriest het beeld en dat houd soms 5 minuten aan en dan gaat hij verder op met het actuele beeld
    (je mist dan de afgelopen 5 minuten van het programma). Vaak zijn er 1 of 2 zenders die je gewoon niet kunt zien. Begin gemist geeft vaak "fout opgetreden" en dan zwijg ik maar over opgenomen programma's die verdwijnen of niet zijn af te spelen. Ook begint een opname precies op de tijd die aangegeven staat en eindigt precies op de eindtijd....met iets vervroeging of nog irritanter vertraging mis je het einde. De software op de box maakt het programma ongelofelijk traag, duurt 3 of 4 seconden om van kanaal te wisselen. Onlogische interface en layout.

    Internet (kpn) Hééééél véééél vertraging/uitval. Dit duurt meestal maar een paar minuten en zal daarom misschien niet worden gezien/genoemd als storing, dit is wel heel vervelend. Indien het werkt wel goede downloadsnelheid.
    Pluspunten
    • Als internet werkt, goede downloadsnelheid.
    Verbeterpunten
    • Zie motivatie