Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo wil zelf stoppen met regionale zenders

door Jeanet Woldring

Ziggo stopt uit eigen beweging met het doorgeven van alle regionale omroepen, meldt Totaal TV. De zenders verdwijnen nog dit jaar uit het digitale pakket. Eerder meldde Ziggo dat het beperken van de doorgifte gebeurt op uitdrukkelijk verzoek van de regionale omroepen, omdat dat scheelt in de rechten die aan BUMA moeten worden betaald.

'Intern was hier onduidelijkheid over en hierdoor hebben wij een verkeerde reden naar buiten gecommuniceerd', zegt Marcel Nijhoff tegen Totaal TV. De rechtenkwestie speelt wel een rol, maar de belangrijkste reden is dat de kabelaar de bandbreedte op het digitale netwerk nodig heeft voor een nog nieuw te lanceren dienst. Details daarover wil Ziggo nog niet prijsgeven.

Gepubliceerd: vrijdag 12 augustus 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.