Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten maandag vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo versnelt fusie met UPC-netwerk

door Anniek Kruijer

De komende week worden er meerdere Ziggo regio's gekoppeld aan het UPC-netwerk. Dit heeft het kabelbedrijf bevestigd aan Totaal TV. Alle klanten die digitaal tv-kijken moeten de digitale decoder opnieuw instellen. Dat komt doordat Ziggo het netwerk aanpast vanwege de fusie met UPC.

Tot op heden werden er wekelijks twee regio's toegevoegd aan het UPC-netwerk. Dit wordt opgeschaald naar een regio per werkdag. Door de fusie krijgen Ziggo-klanten een uitbreiding in het zenderpakket van HD-zenders en alle regionale omroepen. Ook worden meer dan dertig tv-zenders uit het basispakket ongecodeerd uitgezonden.

De harmonisatie verloopt goed, waardoor het allemaal versneld kan worden. Op 5 januari is Ziggo gestart in het Friese Gorredijk. Maandag 2 februari is de regio Assen aan de beurt om de zenders opnieuw in te stellen, gevolgd door Groningen, Sneek, Veenendaal en 't Gooi. Alle Ziggo-gebruikers zijn inmiddels via een brief geïnformeerd.

Gepubliceerd: maandag 2 februari 2015
Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.