Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo stopt met SD ontvangers

door Jeanet Woldring

Per direct is Nederlands grootste kabelbedrijf Ziggo gestopt met de verkoop van SD ontvangers. Ziggo wil in 2011 voor de hoogst mogelijke kwaliteit van televisie gaan en dat is HD, zo luidt het.

Ziggo verkoopt via haar eigen shop alleen nog maar installatiepakketten met HD-decoders. Dat betekent dat de startpakketten bij Ziggo alleen nog maar een HD, HD-PVR (ITV) decoder of een CI+Cam voor HD bevatten.

Het besluit kan opmerkelijk genoemd worden, omdat Ziggo met het HD-aanbod nog altijd behoorlijk achterloopt in vergelijking met andere HDTV-aanbieders. Dit komt vooral door een gebrek aan bandbreedte.

Meer info en bestel: Ziggo Alles-in-één (actie: HD recorder van € 459 voor € 149)

Gepubliceerd: zaterdag 8 januari 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.