Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo start muziekkanaal op TV

door Jeanet Woldring

Kabelbedrijf Ziggo lanceert 15 mei in samenwerking met Xite een muziekkanaal op televisie. Alle abonnees van het kabelbedrijf kunnen naar dit nieuwe muziekkanaal kijken. De zender komt in het standaard TV pakket en wordt uitgezonden op digitaal kanaal 23.

De nieuwste hits op Ziggo Xite
Naar eigen zeggen toont Ziggo Xite 24 uur per dag de beste en nieuwste hits. Het geeft daarnaast impressies van concerten, feesten en festivals. 
 
Ziggo Dome
Ziggo noemt de samenwerking bijzonder. Xite opent in Ziggo Dome een permanente TV-studio in Club Ziggo. Op 24 juni, wanneer de deuren van de nieuwe concertlocatie officieel opengaan, wordt gestart met een concert van Marco Borsato. Daarna treden onder meer Pearl Jam, Sting, Madonna en George Michael op.

In Club Ziggo zullen onder andere interviews en sessies met de artiesten uit de Ziggo Dome worden opgenomen en worden uitgezonden op het kanaal van Ziggo Xite. 

Xite ook bij Caiway en UPC
TotaalTV schrijft dat Xite geen onbekende is in het Nederlandse tv-landschap: 'Sinds 2008 is Xite als muziekkanaal al bij UPC en Caiway te bekijken. Een jaar later heeft het bedrijf Muziek on Demand gelanceerd, dat voor UPC-kijkers beschikbaar is. Xite blijft met een eigen muziekkanaal bij deze Nederlandse aanbieders en het Belgische Telenet aanwezig. Het nieuwe muziekkanaal Ziggo Xite is echter alleen bij Ziggo beschikbaar.' 

Zie ook: Ziggo Alles-in-1

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.