Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

WK voetbal te zien op Vodafone mobieltjes

Vodafone-gebruikers kunnen deze zomer WK voetbal op hun mobiel te bekijken.

De mobiele operator heeft in Nederland de mobiele uitzendrechten verworven voor het WK voetbal in Duitsland. Eerder kocht Vodafone ook al de mobiele uitzendrechten voor de Champions League-wedstrijden.
 
De mobiele operator heeft een contract getekend met Infront Sports & Media, het bedrijf dat wereldwijd de uitzendrechten van de FIFA Worldcup verdeelt. Hoeveel Vodafone voor de rechten heeft betaald, is niet bekendgemaakt. 

De beelden -samenvattingen van wedstrijden, goals en andere hoogtepunten- zijn goed te bekijken voor abonnees met UMTS. Gebruikers die een GPRS-verbinding hebben krijgen de videofragmenten waarschijnlijk per mms voorgeschoteld.

Vanaf april start Vodafone een speciale reclamecampagne rond het WK voetbal. Daarbij worden ook oranje draaghoesjes voor mobiele telefoons aangeboden, door Vodafone 'Mobihose' genoemd.

Gepubliceerd: zondag 26 februari 2006
Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.