Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Veilingkanaal op tv van Chellomedia en Tel Sell

Binnenkort krijgt Nederland een speciaal veilingkanaal op tv. In oktober komt er op initiatief van Chellomedia en Top Shop een nieuwe tv-zender waar alleen producten worden geveild. De zender zal te zien zijn via het kanaal van Tel Sell.

Sinds de opkomst van websites als Marktplaats en eBay is Nederland op internet massaal aan het veilen geslagen. Straks kan dat dus ook op televisie.  

De hele dag door kunnen kijkers met hun telefoon bieden op onder andere elektronica, kleding en huishoudelijke producten. Het is de bedoeling dat kijkers in de toekomst ook via internet kunnen bieden en via de afstandsbediening van digitale televisie (interactieve televisie). 

Chellomedia en Top Shop, de firma achter Tel Sell, investeren miljoenen euro's in het project en verwachten dat dagelijks vele duizenden Nederlanders gaan afstemmen op het kanaal. In het begin zal er vijf uur per dag live gepresenteerd worden vanuit Almere. Later wordt het uitgebreid naar zo'n 9 uur per dag.   

In het buitenland bestaan dergelijke kanalen al langer. Een voorbeeld daarvan is Bid.tv, dat online en via de satelliet te bekijken is.

Gepubliceerd: vrijdag 28 juli 2006

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.