Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC verlaagt activatiekosten

door Jeanet Woldring

Met ingang van 19 juni heeft UPC de eenmalige aansluitkosten verlaagd. Nieuwe klanten betalen eenmalig 25 euro activatiekosten, voorheen was dat 32,50 euro. De herinneringskosten voor het te laat betalen van een factuur worden daarentegen met 5 euro verhoogd naar 25 euro.

Verlaging eenmalige kosten
Dinsdag 19 juni zijn de activatiekosten voor nieuwe klanten verlaagd naar 25 euro. Bestaande klanten die er een extra dienst bijnemen voor internet, digitale tv of bellen, betalen eveneens 25 euro.

Verhoging herinneringskosten
Vanaf 25 juni worden de herinneringskosten voor het te laat betalen van een factuur met 5 euro verhoogd naar 25 euro. 

Tip:
als u nu een UPC Alles-in-1 Voordeelpakket bestelt, bent u door de verlaging én door de EK-actie aanzienlijk goedkoper uit: een half jaar lang 5 euro korting per maand. 

Meer info & bestel: UPC Alles-in-1 Vergelijk alle pakketten op TOTAALWIJZER.NL

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.