Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC primeur met Discovery HD

door Jeanet Woldring

In mei en juni vinden weer wijzigingen plaats in het digitale zenderaanbod van UPC. Zo gaat UPC als eerste Nederlandse tv-aanbieder het HD-kanaal Discovery HD doorgeven. Hieronder alle zenderwijzigingen op een rijtje.

1 mei 
Discovery Showcase HD wordt vervangen voor Discovery HD. De programmering van Discovery HD zal hetzelfde zijn als de reguliere programmering van Discovery en de zender zal ook te vinden zijn op kanaal 60. Daarnaast wordt  Playboy TV vervangen door Passie TV en Hustler TV wordt vervangen door Passie XXX.

15 mei
Ketnet is momenteel te zien in kanaaldeling met Kanvas op kanaal 41. Vanaf 15 mei zal het een apart 24-uurs kanaal worden. In de overgangsperiode, van 1 t/m 12 mei, is Ketnet nog op het oude kanaal in de kanaaldeling beschikbaar. Vanaf maandag 14 mei is Ketnet alleen nog te ontvangen op kanaal 42.

1 juni 
Wijziging van Starter naar Royaal:
Eerder heeft UPC laten weten dat per 3 april Zone Reality en Extreme Sports van Starter naar Royaal zouden gaan. Deze zenderwijziging is nog niet doorgevoerd en zal pas vanaf 1 juni plaatsvinden. Vanaf 1 mei worden UPC Digitale TV-abonnees hierover geïnformeerd  via een bericht op de UPC Mediabox. Abonnees die naar aanleiding van deze wijzigingen het abonnement willen beëindigen, kunnen dit vóór 1 juni kosteloos doen. 

Wijziging van Royaal naar Starter: 
Nostalgienet, de zender met programma’s als Rufus, Cultuur in Beeld en Dageraad zal van Royaal naar het Starter abonnement verplaatst worden. De reden voor deze wijziging is de goede waardering en het meer aantrekkelijker maken van het UPC Digitale TV abonnement.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.