Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC Opnemen op afstand gaat veranderen

door Jeanet Woldring

De app UPC Opnemen op Afstand en de website https://m.tvgids.upc.nl die in 2010 zijn geïntroduceerd, worden verwijderd. Naar eigen zeggen biedt UPC inmiddels een beter alternatief: de Horizon TV-app en de site van horizon.tv.

Deze week is de app uit de iOS App Store gehaald. De app blijft wel beschikbaar voor klanten die hem nu al gebruiken. Zij worden door middel van een melding (banner) in de app geïnformeerd over de verandering en gewezen op de Horizon TV-app. Klanten die nu opnemen op afstand via de website m.tvgids.upc.nl kunnen hier gewoon nog gebruik van blijven maken.

De Horizon TV-app heeft dezelfde functionaliteiten (opnemen en herinneringen instellen) en kan worden gebruikt door alle klanten met een mediabox van UPC. Als extra voordeel kunnen klanten met
Interactieve Digitale TV én Internet van UPC ook gebruik maken van Online tv-kijken.

Hoe werkt het?
Voor online tv-kijken op je laptop of computer, gebruik je horizon.tv. En voor online tv-kijken op je iPhone en iPad, gebruik je de Horizon TV App. Als je Horizon TV van UPC hebt, dan kun je ook de Horizon TV Remote App gebruiken.

Meer info: UPC Alles-in-1 

 

Gepubliceerd: maandag 25 november 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.