Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC On Demand beschikbaar in Noord-Holland

Vanaf deze week zijn films op bestelling beschikbaar voor UPC klanten in Noord-Holland. Inwoners van Abcoude, Amsterdam, Diemen, Haarlem, Hilversum, Purmerend, Weesp en Zaanstad kunnen 24 uur per dag kiezen uit een breed aanbod van bioscoopfilms in digitale kwaliteit. Ook komen veel tv-programma's en series beschikbaar. De nieuwe dienst 'UPC On Demand' wordt automatisch beschikbaar gesteld aan alle klanten van UPC Digital TV die kijken via de UPC MediaBox.

In Nederland bood UPC al enkele jaren 'near video on demand' (NVOD) aan, waarbij een beperkt aantal films bekeken kon worden op vastgestelde tijden. Echte 'video on demand' (VOD) maakt het mogelijk om uit veelvoud aan films, tv-programma's en -series te kiezen die op elk gewenst tijdstip met de afstandsbediening kunnen worden aangevraagd, inclusief pauze-, rewind- en fast forward-functie.

Op 16 april startte UPC als eerste kabelbedrijf in Nederland met video on demand voor digitale TV in Brabant. De verdere uitrol naar klanten in andere regio's verloopt geleidelijk in de komende maanden. Voor klanten in Alkmaar is UPC On Demand vanaf juli beschikbaar. Klanten met een digitale video recorder of een mediabox-hdtv kunnen naar verwachting vanaf augustus gebruik maken van UPC On Demand.

In eerste instantie komt UPC met een aanbod van enkele tientallen recent verschenen films. Daarnaast komt er ruim 250 uur aan tv-programma's en -series beschikbaar via een abonnement, waaronder ruim 100 uur met kinderprogrammering. Tenslotte biedt UPC televisieprogramma's die gratis te bekijken zijn, waaronder bijvoorbeeld een selectie van de programma's van Nederland 1, 2 en 3 via Uitzending Gemist (tot 1 dag terug; 2-10 dagen terug is beschikbaar via het UPC Extra Channel Pack). In samenwerking met partners als omroepen en filmstudio's gaat UPC dit aanbod de komende tijd verder uitbreiden.

Naast films kunnen klanten kiezen uit genres als entertainment, kids, kennis, muziek en erotiek. Het totale overzicht aan films en programma's wordt zichtbaar via één druk op de 'on demand''knop op de mediabox-afstandbediening. Eenmaal gestart kunnen films en programma's worden gepauzeerd. Voor- en achteruitspoelen is eveneens mogelijk. Een film of programma is 24 uur lang beschikbaar en kan meerdere malen worden bekeken. Bestellingen worden automatisch verrekend via de reguliere factuur van het kabelbedrijf.
 
Bron: persbericht UPC

Meer informatie en online aanmelden: UPC Digital TV

Gepubliceerd: dinsdag 12 juni 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.