Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

UPC Mediabox HD DVR weer leverbaar

door Jeanet Woldring

UPC laat weten dat vanaf vandaag de Mediabox HD met Digitale Video Recorder weer leverbaar is. Daarnaast is Eredivisie Live voor alle UPC Digitale TV-abonnees 10 dagen lang gratis te bekijken. Na de gratis kijkdagen start op 28 februari de actie voor Eredivisie Live. Hieronder meer details.

Mediabox HD DVR weer leverbaar
Vanaf vandaag, 21 februari, is de Mediabox HD DVR weer leverbaar en te bestellen. Wie al een Mediabox had aangevraagd in de periode dat deze uitverkocht was, krijgt bericht per e-mail. Met een Digitale Video Recorder (DVR) kunt u tv opnemen en afspelen, 7 dagen vooruit programmeren, een ander programma kijken terwijl u opneemt en pauzeren en terugspoelen van ieder tv-programma dat u kijkt.

U ontvangt een UPC Mediabox in bruikleen als u een abonnement neemt op UPC Digitale TV. Afhankelijk van uw wensen heeft u keuze uit 4 verschillende mediaboxen:


De UPC MediaBox met DVR krijgt u gratis in bruikleen bij de abonnementen Digitale TV DVR (€ 10,- p/mnd) en Royaal DVR (€ 14,- p/mnd). Met HD betaalt u € 9,- extra per maand. Genoemde prijzen komen bovenop het standaardpakket radio/tv. 

Lees meer over HDTV abonnementen.

Gepubliceerd: maandag 21 februari 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.