Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC lanceert pluspakketten voor muziekliefhebbers

door Jeanet Woldring

UPC introduceert bij digitale tv drie pluspakketten gericht op muziekliefhebbers. Zo worden vanaf deze week onder meer de muziekzenders SLAM!TV, Karaoke TV, TMF Pure, Trace Tropical en Dance TV toegevoegd. Al deze zenders worden onderdeel van MusicZone, waarmee UPC wil  inspelen op de belevingswereld van jongere muziekliefhebbers.

MusicZone komt in drie geprijsde varianten beschikbaar. Voor € 5,- per maand krijgen klanten van UPC Digitale TV toegang tot MusicZone Easy, waar alleen de TV- en radiozenders zijn opgenomen die lineair uitzenden. Wanneer klanten zelf willen bepalen welke clips ze willen kijken dan, krijgen zij voor € 9,- per maand toegang tot MusicZone On Demand. Willen zij het totale aanbod aan zenders en on demand mogelijkheden binnen MusicZone bekijken, dan kan dat voor € 10,- per maand via MusicZone Extreme.

MusicZone Easy biedt de zenders SLAM!TV, Karaoke TV, TMF Pure, Trace Tropical en Dance TV en daarnaast zestien radiozenders. 

Bij SLAM!TV kunnen jongeren zelfgemaakte filmpjes en clipaankondigingen aanbieden die vervolgens terug te zien zijn. Elke werkdag, tussen 17:00 uur en 18:00 uur zijn de leukste filmpjes en clipaankondigingen terug te zien in het programma ‘Your Favourites’.
 
Medio vorig jaar is de digitale doorgifte  van deze muziekzender gestart via Caiway. In mei begon ook Ziggo met de doorgifte en sinds juli is Slam!TV ook via het Digitale TV Pluspakket van Delta te ontvangen.  
Met UPC is de zender nu landelijk te bekijken via de digitale kabel.

Met MusicZone On Demand kunnen daarnaast alle videoclips opgevraagd worden van zender Xite. Hiermee heeft de kabelaanbieder een primeur voor Nederland. De honderden clips van muziekzender Xite zijn op aanvraag oftewel 'on demand' (ook wel Video On Demand) te bekijken. Met de UPC-Afstandbediening kan een keuze gemaakt worden uit het grote aanbod hits dat Xite te bieden heeft.

Het MusicZone Extreme pakket biedt alle zenders en het on-demand aanbod op het gebied van muziek. TMF en MTV zitten in het reguliere aanbod van digitale tv.

Meer info en online bestellen UPC Digitale TV 
Zie ook: UPC Op Maat Pakket (3 halen, 2 betalen)

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.