Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

UPC Digitale Video Recorder nu gratis en vrijblijvend proberen

Wie in het verzorgingsgebied van UPC woont, kan de mediabox met ingebouwde harde schijf van 160 Gb een half jaar gratis en geheel vrijblijvend proberen. Vanaf vrijdag 9 maart start UPC een spectaculaire voorjaarsaanbieding met de UPC Mediabox - Digitale Video Recorder (DVR), waarmee  de tv-kijker programma's kan opnemen, pauzeren en terugspoelen.

Steeds meer gratis en vrijblijvend proberen
Providers proberen steeds vaker   hun producten en abonnementen op deze manier aan de man te brengen. Dit berichtten we vorig jaar in oktober. Voor digitale televisie heeft @Home nog steeds een 'probeeractie', waarbij je het product en de dienst twee maanden geheel gratis en vrijblijvend mag proberen, zonder dat je aan een contract vastzit. Kabelbedrijf UPC gaat nog een stapje verder door een 'gratis proefrit van een halfjaar' aan te bieden!

Wat houdt de voorjaarsactie in? 
Wie in het regiogebied van UPC woont, kan deze DVR -een geavanceerde decoder met ingebouwde harde schijf van 160 Gb- nu een half jaar gratis en geheel vrijblijvend proberen. U krijgt de DVR inclusief extra Channel Pack, met keuze uit meer dan 90 zenders in digitale kwaliteit. Bovendien betaalt u geen aansluitkosten van € 29,99. Hierna kost de MediaBox - DVR in combinatie met het Digital TV pack en het Extra channel pack € 9,99 per maand. U zit niet vast aan een contract en kunt elke maand opzeggen. De aanbieding is geldig tot 1 april 2007, zolang de voorraad strekt.

Naast de genoemde tarieven betaalt u uw huidige tarief voor het UPC Standaardpakket Radio/TV: zo'n 16 euro per maand, wat per gemeente enigszins kan verschillen. U ontvangt de UPC MediaBox - DVR in bruikleen. Zodra er nieuwe functies beschikbaar zijn, zorgt UPC automatisch voor een update. U hoeft hier verder niets voor te doen, behalve het stand-by laten staan van het apparaat. Vanzelfsprekend heeft u met de DVR geen losse videobanden of DVD-recordables meer nodig.

Wat kan de UPC MediaBox-DVR?
Het kabelbedrijf legt het als volgt uit: De DVR is een mediabox met een ingebouwde harde schijf van 160 Gb. Hiermee kunt u ruim 65 uur aan programma's in digitale kwaliteit opnemen via de interactieve UPC TV Guide. Met de DVR kijkt u naar uw favoriete programma’s wanneer het u uitkomt. Bovendien krijgt u een complete lijst van alle opgenomen programma's overzichtelijk te zien op het TV-scherm.

De DVR geeft u de mogelijkheid om live televisie te pauzeren. Zo kunt u bijvoorbeeld een film of tv-programma tijdens de uitzending rustig even stilzetten en vervolgens weer verder afkijken. Ook is het mogelijk om tijdens het kijken naar een voetbalwedstrijd dat ene mooie doelpunt te herhalen, om daarna rustig de wedstrijd verder te kijken zonder een minuut te hoeven missen.

Dankzij de digitale kwaliteit van UPC Digital TV ontvangt u alle zenders in haarscherp beeld en met perfecte geluidskwaliteit. Gewoon op uw huidige televisietoestel. Alle mogelijkheden en eigenschappen op een rijtje:


 
Controleer met de postcodecheck of Digitale TV van UPC beschikbaar is op uw adres.
U kunt UPC Digitale TV + DVR online bestellen.

Gepubliceerd: vrijdag 9 maart 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.