Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Twee maand gratis en korting bij Ziggo en UPC

door Jeanet Woldring

De kabelaars Ziggo en UPC laten mensen de laatste twee maanden van het jaar profiteren van aantrekkelijke voordeeltjes. Een leuke verrassing met de dure feestmaanden in het vooruitzicht! Zo kunt u bij Ziggo twee maanden gratis kennismaken met de nieuwe digitale tv abonnementen zonder extra kosten. En bij UPC kunt u extra voordelig op uw tweede toestel digitale tv kijken.

Bij Ziggo gratis upgraden
Bij Ziggo kunt u gratis twee maanden gratis kennismaken met de nieuwe digitale tv abonnementen Plus en Extra, zonder extra kosten. Dat betekent dat u gratis kunt upgraden naar een hoger tv abonnement, waarbij u kennis kunt maken met alle extra's die deze abonnementen (Plus en Extra) te bieden hebben. U moet het abonnement zelf opzeggen als u na de 2 maanden gratis periode van het abonnement af wilt. 

Bij UPC extra voordelig tv kijken op tweede toestel 
Woont u in het UPC-gebied, dan kunt u extra voordelig op uw tweede toestel digitale  tv kijken. Een extra kastje (mediabox) of extra kaartje (CI+ module) kost het eerste jaar slechts 2 euro in plaats van 4 euro per maand. Let op: u kunt maximaal één extra mediabox of CI+ Module per huishouden bestellen.

Liever internet, telefonie en tv bij één aanbieder? Kies dan voor Ziggo Alles-in-1, met een HD-ontvanger voor slechts 49 euro. Of, als u in het UPC verzorgingsgebied woont voor UPC Alles-in-1, waarbij u de eerste zes maanden 10 euro korting krijgt per maand.
 

Gepubliceerd: maandag 7 november 2011
Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.