Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

TV kijken op de boot of camping

door Jeanet Woldring

Wilt u graag goedkoop draadloos tv kijken op de boot of camping? Dan zou u kunnen kiezen voor Digitenne voor de vaste prijs van zeven euro per maand. U krijgt dan 23 tv-zenders en 19 radiozenders, inclusief de gratis erotiekzender Private Spice (kan geblokkeerd worden). Bovendien mag u Digitenne nu gratis een maand proberen.

Beschikbaarheid vaargebied 
Vaart u op de Nederlandse binnenwateren, dan is Digitenne vrijwel overal beschikbaar. Nederland vertoont nog slechts een paar 'witte vlekken' zoals het Lauwersmeergebied en enkele Friese meren. Texel en Ameland hebben daarentegen prima ontvangst. Een watersporter schrijft dat Digitenne echt een uitkomst op de boot is:  'Niet alleen is het beeld veel scherper, je hebt gewoon altijd ontvangst zonder dat je je antenne hoeft te verdraaien of iets dergelijks. Ik heb mijn antenne bij mijn radar gestopt, zodat deze vrij van water blijft. Binnen heb ik dan uitstekend ontvangst!' Lees hier meer gebruikerservaringen.

Beschikbaarheid campings of gewoon thuis in de tuin
Zit u op de camping dan is Digitenne vrijwel overal in Nederland te gebruiken. Zodoende kunt u in of voor de tent of caravan gewoon het nieuws blijven volgen of binnenkort de Olympische Spelen. Ook prettig wanneer uw vakantie verregent...

Gratis proberen
U mag Digitenne nu een maand helemaal gratis proberen. Bevalt het toch niet, dan stuurt u het gebruikte pakket gewoon binnen een maand kosteloos terug. Wilt u Digitenne wel houden, dan worden de aansluitkosten van € 19,95 op uw eerste abonnementsfactuur in rekening gebracht.

Aansluiten eenvoudig
Het aansluiten is heel gemakkelijk. Naast het Digitenne pakket heb je alleen een stopcontact nodig en binnen tien minuten kijk je draadloos tv. Binnen één abonnement van Digitenne kun je maximaal drie tv's aansluiten. Wel heb je per tv een digitale ontvanger nodig. De eerste digitale ontvanger t.w.v. € 89,95 krijg je gratis in bruikleen en de 2e of 3e ontvanger is te huur voor drie euro per maand.

Eredivisie Live Voetbal
Straks op de camping of in de boot Eredivisie Live voetbal kijken op uw eigen tv? Digitenne is ook uit te breiden met Eredivisie Live Voetbal voor 6 euro per maand. Bij de beste wedstrijden zit u lekker op de eerste rij, gewoon voor uw eigen tv, zo promoot KPN het voetbalkanaal.

Doe de postcodecheck en zie direct of Digitenne beschikbaar is op uw thuisadres (vaarroute of camping)

 

Gepubliceerd: vrijdag 25 juli 2008

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.