Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort stapt in glasvezel

door Jeanet Woldring

Telfort biedt vanaf vandaag in geselecteerde gebieden Interactieve TV, internet en bellen aan via glasvezel. Het aanbod is verkrijgbaar in gemeenten waar op dit moment een vraagbundelingstraject van Reggefiber loopt.

Vraagbundeling
Pas als minimaal 30% van de inwoners op glasvezel heeft ingetekend, wordt het netwerk daadwerkelijk aangelegd door glasvezelaanlegger Reggefiber. Telfort start met het aanbieden in de gemeenten: Acht, Blixembosch, Achtse Barrier, Heiloo, Heiloo-Noord, Epe, Vaassen, Emst, Oene, Maarheeze, Budel, Wormer, Jisp, Echt, Susteren, Nieuwstadt, Koningsbosch, Beilen, Westerbork, Smilde, Hoogersmilde, Bovensmilde en Ommen.

Alles-in-1 glasvezelpakket 
Het Telfort Alles-in-1 glasvezelpakket bestaat uit Interactieve TV ( 2 tv-ontvangers, 10 HD-zenders), internet (50 Mbps up en down) en bellen en is beschikbaar voor 47,50 euro per maand. Het standaard glasvezelpakket is onder andere uit te breiden met vier extra Interactieve TV-ontvangers en extra internetsnelheid tot 100 Mb/s.

Meer info en aanmelden: Telfort Internet en Interactieve TV

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.