Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Digitale tv vergelijken
KPN

Review en beoordeling KPN

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 1 /10
  Ivo op 5-10-2021 om 17:50
  Langer dan 1 jaar klant
  Ik probeer nu al een week mijn router om te ruilen voor een nieuwer model. Ik heb meerdere bevestigde leveringen gehad 5 hiervan niet zijn aan gekomen.

  Op advies van kpn Naar de winkel gegaan ze zeiden dat ze geen routers op voorraad hadden. Maar zou me bellen als er een nieuwe zending binnenkwam. Ze hebben me nooit gebeld

  Weer kpn gebeld en ze maakten weer een afspraak voor het omruilen van mijn router zonder tijdslot. Ze zeiden dat het pakket arriveerde op een moment dat ik op mijn werk was maar dat ik het pakket zelf accepteerde. Ze probeerden toen postnl de schuld te geven van de slechte bezorging en zeiden dat ik ze moest bellen. Wat ik deed, postnl zei dat ik contact moest opnemen met hun onderaannemer ceva logistiek voor een diepere kijk in wat er mis ging. Probeerde Ceva Logistics te bellen, maar geen gehoor.

  Nog steeds geen router Maar kpn gebeld medewerker gaf hetzelfde verhaal als de 5 ervoor dat iemand het verkeerd In het systeem gezet en heeft het weer doorgespeeld Naar een andere afdeling.

  Ik heb nog steeds geen internet en tv voor bijna 2 weken.

  Slecht bedrijf
  Slechte service
  Slechte klantenservice

  Niks bestellen hier!!!!!!
  Pluspunten
  • Niks
  Verbeterpunten
  • Niks bestellen hier
 • Beoordeling: 1 /10
  rob op 13-9-2021 om 19:41
  Langer dan 1 jaar klant
  Tweakers geeft een nieuwsbericht uit waar onderandere in staat:

  KPN heeft vrijdag een informatiesessie gehouden om klanten op de hoogte te brengen van de status van Internedservices, nadat het donderdag al een informatiepagina online zette. De provider meldt onder andere dat inmiddels twee derde van de 280 klanten die problemen ondervond, geholpen zou zijn. KPN-woordvoerder Gerd De Smyter meldt aan Tweakers dat het probleem in totaal 700 losgekoppelde mailboxen van die klanten trof.

  Ik ben één van die kleine zelfstandige die getroffen is en ik ben al vanaf 3 september 2021, tot heden ONBEREIKBAAR per mail. Zowel ingaande als uitgaande mail. Dit is onacceptabel, te meer, ik op niemand boos kan worden, omdat de genenen die de telefoon opneemt er ook niets aan kunnen doen. Donderdag 088 4803000 (optie 5) gebeld, (aangegeven in het Tweakers bericht), aangehoord en afwachten tot ik teruggebeld zal worden. Die dag niet meer. Vrijdag weer 088 4803000 (optie 5) gebeld, er werd mij gevraagd of er een “storings ticket was aangemaakt!!!! Neen dus, hij ging dat meteen doen. Ik werd zondag ochtend rond 12:00 uur gebeld, was te laat met opnemen. Meteen teruggebeld maar ze konden niets voor mij betekenen. Wachten tot maandagochtend. Maandagochten 088 4803000 (optie 5) gebeld. 1 uur en 23 minuten in de wacht. Er werd opgenomen en na 2 minuten viel de verbinding weg. Weer 088 4803000 (optie 5) gebeld, weer 43 minuten in de wacht. Opgenomen en en er wordt weer een nieuwe storings ticket aangemaakt. Nu, 19:14 uur op maandag 13 september 2021, nog steeds geen mailverkeer mogelijk. Zo gaat KPN met zijn klanten om. En dat wil mij tot glasvezelgebruiker verleiden. NEVER NOOIT.
  Pluspunten
  • niet
  Verbeterpunten
  • alles
 • Beoordeling: 1 /10
  BH op 12-7-2021 om 22:29
  Langer dan 1 jaar klant
  Zaterdag onderhoud kpn en sindsdien geen tv. Zondag 5 uur gebeld en maandag 2 uur gebeld naar de klantenservice en ze kunnen het niet oplossen. Dit geldt ook voor meerdere gezinnen in de straat. We gaan met alle gezinnen die kpn hebben overstappen naar een andere provider. Klantenservice is erg onbeschoft en hangen op.
  Pluspunten
  • Geen
  Verbeterpunten
  • Probleem oplossen en niet meer ophangen als je het probleem niet kunt oplossen
 • Beoordeling: 1 /10
  Sharvesh op 5-7-2021 om 17:24
  Langer dan 1 jaar klant
  Lees dit eens voor je KPN overweegt, met namen voor een senior.
  Ik heb de KPN klantenservice ervaren als beleeft, onwetend met 0% verantwoordingsgevoel. Pas nadat ik met 11 klantenservice medewerkers heb gesproken en 3 monteurs zijn langs gekomen heeft mijn 77 jarige oma weer internet en kan zij eindelijk weer tv kijken. Dit heeft 14 dagen geduurd en kostte mij maar liefst 13 uur. Dat KPN geen beloftes nakomt was voor mij geen verrassing. Ook klachten worden niet serieus opgepakt. Maar behalve klanten van slechte service voorzien beroven ze je ook nog eens! KPN heeft beloofd dat de benodigde materialen en de tijd dat geen gebruik gemaakt kon worden van de service gecompenseerd zouden worden in de aankomende rekeningen. Echter blijkt het nu dat ze deze kosten hebben gefactureerd. Ik zou partijen als ‘opgelicht’ aanraden om eens te exposeren wat voor partij KPN nou werkelijk is.
  Pluspunten
  • -
  Verbeterpunten
  • Hoeden aan afspraken. Niet liegen tegen klanten.
 • Beoordeling: 1 /10
  coopmans op 23-6-2021 om 14:52
  Langer dan 1 jaar klant
  Wat een slechte organisatie dat KPN! En wat een slechte klantenservice en slechte klachten afhandeling! Dat service deel hebben ze nooit van gehoord. En wanneer je contact wil leggen krijg je continu een ander. Zegt dat die je dossier gelezen heeft, maar aan de vragen die ze stellen weet je dat het niet zo is.
  Maken allerlei beloften, komen ze niet na.
  Meerdere keren we modem beloofd, de nieuwste versie (lees 1-2 jaar oud). Vanwege betere en snellere WIFI (nodig met 3 thuis studerende kids) Die krijg je niet. Alleen krijg je 10de hands oude meuk. En dat als jarenlange klant. Schandalig. Mensen niet naar KPN overstappen.
  Pluspunten
  • Is er helaas niet
  Verbeterpunten
  • Misschien denken aan de jarenlange klant?
 • Beoordeling: 1 /10
  lies op 14-5-2021 om 10:11
  Langer dan 1 jaar klant
  Zo'n slecht bedrijf maak je zelden mee. Je kunt ze niet mailen (want dan heb je bewijs van hun falen in handen). Je kunt alleen bellen met ongelooflijk incompetente medewerkers, die onderling niet communiceren, die geen kennis van zaken hebben, die de eenvoudigste (administratieve) zaken niet weten op te lossen. Geven foutieve informatie. Sturen idiote hoge aanmaningskosten wanneer niet ONMIDDELIJIK na een eerste rekening wordt betaald Zelfs het herstellen van een eenvoudig administratief probleem is teveel gevraagd. Medewerkers aan de schatservice zijn volstrekt incompetent, geven foute informatie waar de klant de dupe van is. Het is echt om te huilen, de incompetentie. Ook als ze zelf meerdere fouten maken draait de klant op voor de hoge kostgen die daarmee gepaard zijn. Zijn al erg veel geld kwijt geweest aan het mis-functioneren van dit bedrijf. Wat een baggerbedrijf!
  Pluspunten
  • geen
  Verbeterpunten
  • alles, beter hier weg gaan en nooit meer terug komen. Dit is al jarenlang zo, dus bedrijf heeft geen belang bij klantwaardering
 • Beoordeling: 1 /10
  Mireille Klabbers op 17-4-2021 om 11:10
  Minder dan 1 jaar klant
  Slechtste monteur ooit. 10 minuten binnen, zeggen dat hij het gemaakt heeft en vervolgens niks gemaakt!!!!

  3x gebeld en 2x lijn opgegooid en via chat willen ze niet helpen
  Pluspunten
  • Niks!!!!!!!!
  Verbeterpunten
  • Service!!! Uitvoeren werkzaamheden!!!!
 • Beoordeling: 1 /10
  Anoniem op 10-2-2021 om 14:39
  Langer dan 1 jaar klant
  De klantenservice is goed bereikbaar maar doen niet wat ze je beloven
  Opzeggen van het abonnement is een drama.
  Alleen te bereiken via de telefoon. Zo geen enkele vastlegging mogelijk van wat er werkelijk is besproken.
  Pluspunten
  • Geen
  Verbeterpunten
  • Gaan doen wat ze beloven. Ook een e-mail adres geven voor je klachten
 • Beoordeling: 4 /10
  Ger Hommenga op 26-12-2020 om 15:40
  Minder dan 1 jaar klant
  Na overgang door KPN van Telfort slechte ontvangst van de TV. Dit begon ermee dat er plotseling nieuwe software geladen werd terwijl wij aan het kijken waren, dit duurde dan een flink aantal minuten waarna wij als wij geluk hadden het programma vanaf het begin konden opstarten, Dit is helaas niet bij alle programma het geval. Na dit een aantal avonden meegemaakt te hebben viel het beeld ineens weg en kregen we ruis of een zwart beeld. Dit was te verhelpen door weer opstarten waarna je dan weer verder kon kijken. Nu schijnt dit opgelost te zijn en hebben we het volgende probleem, het beeld staat regelmatig op zwart voor enkele seconden en gaat dan weer gewoon door. Nu gaat de elektronische programma gids erg traag. De helpdesk van KPN is duidelijk onderbezet en daardoor onbereikbaar. Wachttijden van meer als 45 minuten zijn normaal en als je dan eindelijk contact hebt dan wordt je meteen verbroken. Wij hopen dat KPN de problemen die ze ondervindt nu snel gaat oplossen want zoals het nu gaat begint het steeds meer op UPC te lijken.
  Pluspunten
  • Kwaliteit van beeld indien aanwezig is gewoon goed.
  Verbeterpunten
  • problemen nu snel oplossen en communicatie verbeteren want deze is dramatisch,
 • Beoordeling: 5 /10
  Richard Ouwerkerk op 24-12-2020 om 18:12
  Minder dan 1 jaar klant
  KPN bestaat uit een team luie donders, enorm veel fouten, zenders door elkaar gooien in onchronologische volgorde die niet eens weten hoe ze favorieten zo moeten programmeren dat de kijker ZELF kan bepalen in welke volgorde hij of zij de favorieten willen hebben, Zo begint HD pas bij 600 als je favoriet kanaal NLD1 instelt op 1 zal hij de eerste zender op afstand bediening in bereik van 600 als 1e zender plaatsen. (na rtl8 heb je ineens RADIO)

  KPN zegt: Jammer voor u maar wij hebben NIET de NERD optie en NERD Kennis om onze leden zelf lekker te mogen laten bepalen hoe zij hun favoriete volgorde mogen instellen en indelen. onze onduidelijke en onlogische zender volgorde moet u maar accepteren.

  - Mensen doe het NIET als u zelf wilt bepalen welke zenders waar komen te staan!
  - Mensen doe het NIET als u Voor VIDEOLAND apart wilt betalen (als u al een abonnement heeft)

  //Richard
  Pluspunten
  • Goed internet
  Verbeterpunten
  • LAAT DE MENSEN ZELF HUN FAVORIETE TV KANALEN EN VOLGORDE daarvan bepalen en INSTELLEN!

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.