Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Tele2 kortste wachttijd helpdesk

door Jeanet Woldring

Mensen die naar de helpdesk van een telecomaanbieder bellen, worden het snelst te woord gestaan bij Tele2. Gemiddeld moeten bellers ruim 4 minuten wachten voor ze iemand aan de lijn krijgen, bij Tele2 is dat ruim anderhalve minuut korter. Dat blijkt uit onderzoek naar de wachttijd van consumenten met de klantenservice van telecom- en energie aanbieders.

Kortste wachttijd
Bij een steekproef van 1100 pogingen in juli en augustus werd de beller bij Tele2 het snelst te woord gestaan. Qua tevredenheid eindigde Tele2 met een waarderingscijfer van 7,1 op een gedeelde tweede plek samen met T-Mobile en Vodafone.


Samenvatting resultaten onderzoek klantenservice telecomsector

Keuzemenu
Volgens directeur Herwin van der Kamp zijn in september een aantal wijzigingen doorgevoerd, zoals de inrichting van het keuzemenu aan het begin van ieder gesprek. "Iedere beller krijgt een aantal keuzes waardoor wij hen nu sneller in contact brengen met de juiste medewerker die hun vraag snel en goed kan beantwoorden. Het feit dat wij ruim anderhalve minuut onder de gemiddelde wachttijd zitten, laat zien dat de veranderingen goed werken."

Kosten 
De korte wachttijd en snelle hulp zorgen ervoor dat ook de gemiddelde kosten van een gesprek met de Tele2 klantenservice met 32 cent ruim onder het gemiddelde liggen van 47 cent per gesprek.

Zie ook: Ruim kwart belt telecom helpdesk en Belklant lang in de wacht

Gepubliceerd: donderdag 24 november 2011
Geactualiseerd: donderdag 23 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.