Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Scarlet breidt uit met VDSL en glasvezel

door Jeanet Woldring

Scarlet breidt haar producten en diensten flink uit. Zowel internet via VDSL als via glasvezel wordt nu geleverd in alle combinatiepakketten, waardoor klanten hogere snelheden kunnen halen. Daarnaast biedt de provider nu ook interactieve tv.

VDSL
In 2011 heeft Scarlet VDSL geïntroduceerd. Toen alleen als internet-only. Nu wordt de opvolger van ADSL ook geleverd in combinatie met mobiele telefonie, vaste telefonie en/of televisiediensten. Hierdoor kunnen klanten nu snelheden halen tot 40Mb tegen dezelfde prijs.

Hoewel VDSL nog een relatief nieuwe techniek is, zal het aantal huishoudens waar de dienst leverbaar is, flink groeien. Scarlet verwacht dat de dienst dit jaar beschikbaar wordt voor nog eens anderhalf miljoen huishoudens. De provider is gestart met een VDSL-snelheid van 40 Mb, nu wordt de dienst aangeboden met een downloadsnelheid tot 50 Mb en een uploadsnelheid tot 5 Mb.

Glasvezel
Voor glasvezel geldt ook dat de dienst in combinatie met alle combinatiepakketten leverbaar is. Met een verwachte groei van ruim een half miljoen huishoudens waar in 2012 geleverd kan worden, meent Scarlet ook hier een nieuwe markt aan te boren.

Glasvezel zal aangeboden worden met snelheden van 50 Mb, 60 Mb en 100 Mb. Deze snelheden gelden voor zowel downloaden als uploaden.

Ook interactieve TV
Naast draadloze Digitale TV biedt Scarlet nu ook Interactieve TV aan via glasvezel. Met deze dienst kan Scarlet nu ook klanten bedienen die het zenderaanbod flink willen uitbreiden met bijvoorbeeld extra HD-zenders, buitenlandse zenders, uitzending gemist etc.

Alle diensten worden aangeboden via de vernieuwde website.

Meer info & bestel: Scarlet Family - Scarlet One - Scarlet TV 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.