Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

RTL Gemist vanaf vandaag via UPC

door Jeanet Woldring

Kabel- en mediabedrijf UPC biedt vanaf vandaag als eerste in Nederland al haar klanten met digitale televisie RTL Gemist aan. Via RTL Gemist kunnen programma’s van RTL 4, 5, 7 en 8 tot tien dagen terug worden bekeken. Vanaf vandaag is ook de eerste voorpremière via RTL Gemist beschikbaar. De populaire serie “Voetbalvrouwen” heeft de primeur.

RTL Gemist kan met één druk op de rode knop van de UPC-afstandsbediening worden opgevraagd.

UPC-klanten hoeven geen apart abonnement af te sluiten om gebruik te kunnen maken van RTL Gemist. Klanten kunnen met één druk op de rode knop van de UPC-afstandsbediening RTL Gemist opvragen wanneer zij naar een RTL-uitzending kijken. Kijken zij naar een andere zender, dan krijgen zij snel toegang tot RTL gemist via de ‘On Demand-knop’ op de afstandsbediening. In het On Demand-aanbod zijn nog meer programma’s van andere aanbieders beschikbaar.

Bij UPC zijn voor het eerst alle nieuws-, actualiteiten-, show-, sport- en entertainmentprogramma’s die via RTL Gemist op te vragen zijn in digitale televisiekwaliteit te bekijken. Een aantal programma’s, zoals ‘RTL Nieuws’, ‘RTL Z‘ en ‘Editie NL’ is zonder meerkosten op te vragen. Andere programma’s, waaronder ‘RTL Boulevard’, ‘Expeditie Robinson’ en Euro League-samenvattingen zijn tegen een kleine meerprijs per opgevraagde aflevering terug te zien.

Klik hier voor digitale tv van UPC - Klik hier voor UPC Alles-in-één Voordeelpakket

Gepubliceerd: donderdag 5 november 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.