Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Prijsverhoging Set Top Box CanalDigitaal

CanalDigitaal gaat de prijs van Set Top Box verhogen met 83 cent per maand. Dit kwam allerminst als een verrassing omdat het beleid bekend is dat dit steeds dichter naar het basispakket zal groeien, zo schrijft SatelliteMagazine. 'Desondanks wordt dit goedkope, en nog altijd goedkoopste pakket om naar een groot aantal commerciële zenders te kijken (waaronder RTL 4, SBS 6, RTL 7, Net 5) nog altijd in stand gehouden en is het nog altijd de goedkoopste manier voor het bekijken van digitale TV.'

In de nieuwsbrief van april laat Canal Digitaal weten: "CanalDigitaal blijft voortdurend investeren in de verbetering van haar dienstverlening... en dat loont! Recent onderzoek van de Consumentenbond heeft uitgewezen dat CanalDigitaal-abonnees tot de meest tevreden kijkers naar digitale televisie in Nederland behoren.

Met ingang van 1 mei 2008 wijzigt het tarief voor het Set Top Box-pakket naar € 59,95 per jaar. Deze tariefverhoging gaat pas in wanneer uw huidige abonnementsperiode wordt verlengd. Hiermee is het Set Top Box-pakket nog altijd de voordeligste manier om te genieten van de populairste Nederlandse commerciële en publieke omroepen."

Etalagekanaal, Het gesprek, BBC Prime
Sinds enige tijd kunt u met het Set Top Box-pakket ook kijken naar het Etalagekanaal op ASTRA 23,5. Op dit kanaal maakt u iedere maand kennis met een nieuwe zender. In april 2008 is AT5 de hele maand te zien op het Etalagekanaal. Daarnaast is de zender “Het Gesprek” aan het settopbox-pakket toegevoegd. Deze zender is via ASTRA 19,2 te bekijken. De Engelstalige zender BBC Prime heeft besloten niet langer uit te zenden via de ASTRA 19,2-satellietpositie met ingang van 1 april 2008. Hierdoor is het voor CanalDigitaal niet langer mogelijk om deze zender door te geven in het Basis-pakket en hogere zenderpakketten. 

Basispakket beste instappakket

In een reactie aan de Nederlandse Belangenvereniging Schotelbezitters (NBS) laat CanalDigitaal weten: 'Het standpunt van CanalDigitaal blijft dat het Basis-pakket het beste instappakket is voor de klant die thuis van CanalDigitaal gebruik maakt. Daarbuiten, bijvoorbeeld op vakantie kan RTL-8 of TMF toch vast wel gemist worden. En indien niet dan bieden we tegenwoordig ook nog het Recreatie-pakket aan waarmee de kijker 6 maanden lang wel over alle Basis-pakket zenders de beschikking heeft.'


Vul uw postcode in voor een vergelijking van beschikbare producten in uw regio

KPN-Digitenne
Tele2 
UPC
@Home
Canaldigitaal
Casema

Gepubliceerd: maandag 7 april 2008

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.