Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Ook Film1 verandert haar zenderindeling

door Jeanet Woldring

Na Sport1 optimaliseert ook Film1 haar programmering. Vanaf 25 februari krijgen de zenders van Film1 een nieuwe thematische indeling. De nieuwe themazenders vervangen de huidige. De prijs van het abonnement op Film1 blijft met 14,95 euro per maand ongewijzigd.

Nieuwe indeling
Film1 Premiere HD (niet veranderd)
Film1 Premiere +1 (was Film1+1)
Film1 Premiere  (was Film1.1)

Film1 Action (niet veranderd)Film1 Family (was Film1.2)Film1 Festival (was Film1.3) 
Alle nieuwe films gaan logischerwijs in première op Film1 Première. Daarna verhuizen ze naar de betreffende themazender(s). Naast deze thematisering gaat Film1 zich nog meer op het programmeren van speciale dagen of dagdelen richten. Bijvoorbeeld Oscar-titels op Film1 Première, een horrormarathon op Film1 Action of een maffia-avond op Film1 Festival.

Nieuwe namen
De nieuwe zenderbenamingen betekent een betere en heldere indeling van de zenders, het verbetert de navigatie en maakt de indeling voor kijkers overzichtelijker. Bij de ontwikkeling is gekeken naar internationale ervaring en onderzoek van andere filmzenders.

Gepubliceerd: donderdag 24 februari 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.