Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN nu ruim 1,3 miljoen tv klanten

door Jeanet Woldring

Op de televisiemarkt steeg het marktaandeel van KPN naar 17 procent door een toename van 73.000 abonnees voor Interactieve TV. Digitenne verloor echter 15.000 klanten. In totaal heeft de aanbieder nu ruim 1,3 miljoen tv klanten. Dat blijkt uit de resultaten over het derde kwartaal die KPN vandaag bekendmaakte.

Nieuwe diensten
KPN gaf digitale televisie in het derde kwartaal een nieuwe impuls met onder meer de mogelijkheid om via de iPad en laptop interactieve televisie te kijken. Daarnaast krijgen klanten nu standaard twee digitale ontvangers. Na XS4ALL biedt nu ook Telfort interactieve televisie aan.

Focus op Interactieve TV succesvol
In het derde kwartaal zijn 73.000 nieuwe IPTV abonnees aangesloten, waarmee het totaal aantal televisieklanten uitkomt op ruim 1,3 miljoen. Hiervan kijken 853.000 mensen via Digitenne, dat is 15.000 minder dan in het vorige kwartaal. KPN heeft de focus echter op IPTV gelegd, wat resulteerde in 6500 aansluitingen per week, hetgeen succesvol wordt genoemd. In onderstaande grafiek is het verloop van het aantal televisieklanten te zien.


Goeie Deals
Voor Interactieve TV van KPN is een internetabonnement van KPN nodig. De aanbieder combineert televisie, internet en bellen in verschillende Alles-in-één pakketten vanaf 45 euro per maand. Momenteel heeft KPN zogeheten 'Goeie Deals': 3 maanden lang 50% korting op de Alles-in-één pakketten en geen verzend- en activatiekosten als u online bestelt. De actie duurt tot 6 november a.s.   

Gepubliceerd: dinsdag 25 oktober 2011
Geactualiseerd: donderdag 7 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.