Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN interactieve tv nu ook op smartphone

door Jeanet Woldring 1 reactie

Abonnees op interactieve tv van KPN kunnen nu ook op hun smartphone overal in en om het huis tv kijken. Per 30 juli op de iPhone, vanaf 6 augustus op de Samsung Galaxy. Daarnaast is het zenderaanbod uitgebreid met BBC 1 en 2. De dienst is gratis.

In en om het huis live tv kijken op tablet, laptop en smartphone
Sinds september vorig jaar biedt KPN als eerste in Nederland een interactieve tv dienst onder de noemer Interactieve TV Online. Hiermee kunnen klanten overal in en om het huis op de tablet of laptop -en nu ook smartphone- live kijken naar 22 tv-zenders en van andere interactieve diensten gebruik maken. 

De dienst is gratis, Interactieve TV Online is een van de extra features die klanten automatisch in hun KPN alles-in-één pakket ontvangen.

Zenderaanbod uitgebreid met BBC 1 en 2
Daarnaast is het zenderaanbod voor Interactieve TV Online uitgebreid met BBC 1 en 2. Ook krijgt de iTV Online app voor iPad en Android-tablets de komende weken een nieuw menu die zorgt dat tv-kijken en bladeren door Programma Gids en Videotheek Thuis gemakkelijker wordt.
 
Upgrade voor tablet op 13 augustus
De upgrade voor Android Tablet en iPad volgt op 13 augustus. Live tv-kijken op Android telefoons werkt alleen met Android versie 3.0 of hoger.

Vergelijk&bestel: KPN Alles-in-één met Interactieve TV, Internet en Bellen (actie)
(online bestellen = € 35 goedkoper)

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: CDJ ()

Heb interactieve TV op mijn tablet. Kan ik nu ook in een hotel in het buitenland (met WIFI) op mijn tablet TV kijken?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.