Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Kijkt u al HDTV?

door Jeanet Woldring

Bijna 9 van de 10 CanalDigitaal kijkers beschikken al over een HD-abonnement of in ieder geval apparatuur om HD te ontvangen. Dit blijkt althans uit een grote zenderpoll onder satellietgebruikers, die afgelopen zomer georganiseerd is via satellitemagazine en satellietforum.com.

Opmerkelijke uitkomst
Van de ruim 1500 respondenten was een opmerkelijke uitkomst dat méér dan 88% van deze bezoekers in elk geval aangaf over HD-ontvangst te kunnen beschikken. Dat betekent dat zij over HD (MPEG4) decoders beschikken, al dan niet in combinatie met ontvangst van Astra 23,5 oost en een abonnement op HD-zenders van CanalDigitaal. 

Extra betalen
Een meerderheid lijkt niet bereid om veel extra te betalen voor pakketuitbreiding bij zowel HD als SD kanalen. Als er dan toch een zender bij moet is dat bij voorkeur MGM (eerder verdwenen bij CanalDigitaal), gevolgd door het nog altijd enige ontbrekende themakanaal van Discovery: Discovery World. De meest gewilde HD-kanalen (die momenteel ook nog niet beschikbaar zijn) zijn Animal Planet HD en National Geographic Wild HD.

CanalDigitaal heeft minimaal onderstaande HD zenders in het Basis HDTV-pakket voor (tijdelijk) € 9,95 per maand. Daarnaast zijn er nog drie duurdere abonnementen met nog meer zenders t.w.FamilyHD, EntertainmentHD en TopHD. Klik hier voor meer informatie en bestellen. 

Lees hier alles over HDTV


Bron
:
Totaaltv

Gepubliceerd: maandag 7 november 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.