Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

Hoe gratis bonuszenders ontvangen bij Digitenne?

door Jeanet Woldring

'Waarom kan ik thuis wel de gratis bonuszenders van Digitenne ontvangen, maar niet op de camping?' Dit kunnen mensen zich afvragen die in Roosendaal, Enkhuizen, Hoorn, Den Burg of Deventer op hun vakantieadres tv kijken via Digitenne. Hieronder vindt u de verklaring.

Zenderaanbod gewijzigd per 1 juni
Per 1 juni heeft KPN heeft het zenderaanbod van Interactieve TV en Digitenne gewijzigd. Zo zijn BBC 1, BBC 2, 13th Street en SLAM!TV aan het zenderaanbod van Interactieve TV toegevoegd en is NDR uit het basispakket verdwenen. Aan het basispakket van Digitenne zijn naast BBC 1 en 2, Meiden van Holland Hard en Kindernet toegevoegd. Hier is BBC Entertainment, Private space en TMF verdwenen.

Gratis bonuszenders bij Digitenne
Daarnaast heeft KPN vier bonuszenders toegevoegd aan Digitenne t.w. 13th Street, Nickelodeon, SLAM!TV en BBC Radio 1 t/m 4. Dit zijn tijdelijke, extra zenders die u gratis bovenop het standaard zenderpakket krijgt. De bonuszenders zijn tot 1 januari 2012 te ontvangen en kosten niets. Blijken deze zenders zeer goed bekeken en beluisterd te worden, dan zal KPN ze blijven aanbieden. In en rondom de gemeenten Roosendaal, Enkhuizen, Hoorn, Den Burg en Deventer kunt u deze extra zenders vanaf augustus a.s. ontvangen.

Thuis wel, niet op de camping?
Viert u uw vakantie voor augustus in of rondom bovengenoemde gemeenten en kijkt u tv via Digitenne,dan kunt u de bonuszenders dus nog niet ontvangen op de camping. Dit komt omdat het Digitenne netwerk nog niet voor alle plaatsen in Nederland klaar is voor deze zenderuitbreiding. KPN streeft ernaar om alle klanten in de loop van 2011 te voorzien van de extra bonuszenders.

Kunt u thuis de bonuszenders ook niet ontvangen en woont u wel in een gebied waar ze beschikbaar zijn? Dan heeft u de zenders waarschijnlijk nog niet opnieuw ingesteld. Dat is namelijk noodzakelijk voor de bonuszenders. De overige zenderwijzigingen bij Digitenne verliepen automatisch.

Digitenne bestellen? Actie tot 1 juli: de eerste 2 maanden gratis, daarna € 9,- per maand.

Gepubliceerd: dinsdag 14 juni 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.