Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

HBO binnenkort ook bij KPN Interactieve TV

door Jeanet Woldring

Het serie- en filmpakket HBO is binnenkort ook beschikbaar bij Interactieve TV van KPN. Tot nu toe bood alleen Ziggo de betaalzender van het Amerikaanse bedrijf aan. Dat meldt KPN dinsdag.

Wat is HBO?
Het Amerikaanse HBO (afkorting voor Home Box Office) is één van de allergrootste abonneekanalen ter wereld. HBO heeft alleen al in Amerika bijna 30 miljoen abonnees en maakt programma’s die te zien zijn in meer dan 150 landen. Het aanbod bestaat uit de grootste films en de nieuwste series waaronder Game of Thrones, Girls en Boardwalk Empire.

Wat de zender uniek maakt, is dat HBO niet afhankelijk is van reclame-inkomsten zoals gewone tv-zenders.

Wanneer is HBO beschikbaar bij KPN?
Er is een overeenkomst gesloten tussen KPN en HBO en de komende maanden wordt er alles aan gedaan om het pakket ook aan te kunnen bieden. Zodra er meer bekend is over het pakket en de  beschikbaarheid, wordt het vermeld op Digitelevisie.nl.

Ziggo had de primeur, de succesvolle betaalzender is voor klanten al sinds februari te zien. Zij ontvangen voor 15 euro per maand drie kanalen van HBO.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.