Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis tv op iPad zonder internetverbinding

door Jeanet Woldring

Gratis televisie kijken op je iPad, zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk met de Trust Wireless TV & Radio for iPad. Het werkt met een DVB-T antenne en kan dus enkel de ‘free to air’ kanalen ontvangen: Nederland 1,2 en 3, en regionale zenders. 

DVB-T ontvangst op iPad
Aangezien EK Voetbal en de Olympische spelen door de Publieke Omroep worden uitgezonden, zeker een uitkomst voor de sportliefhebber die in het bezit is van een iPad. 

Op vrijwel elke plek, vanuit een luie campingstoel of zelfs vanaf de boot op het water, kun je ernaar kijken. Naast het tv-kijken kan men ook de publieke en regionale radiokanalen beluisteren.

Opnamemogelijkheid
Daarnaast is het mogelijk tv- en radioprogramma’s op de iPad op te nemen. Voor het bekijken en opnemen van tv-programma’s kan men een gratis app in de Applestore downloaden. 

De ontvangstset bestaat uit een connector met ingebouwde DVB-T tuner die op de iPad moet worden aangesloten. Hierop kan men de meegeleverde kleine antenne aansluiten. De connector is voorzien van een eigen oplaadbare accu waardoor geen stroom van de iPad gebruikt hoeft te worden. De accu kan via USB-laadkabel worden opgeladen.

Voor iPad 2 en nieuwe iPad
De ontvangstset werkt alleen op de iPad 2 en de New iPad. De Trust Wireless TV & Radio for iPad kost € 99,99.

Vergelijk mobiel internet op de iPad

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.