Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Gratis kijkdagen Eredivisie Live bij UPC

door Jeanet Woldring

Eredivisie Live is vanaf vrijdag 18 februari 10 dagen lang gratis te bekijken voor alle UPC Digitale TV-abonnees. Tot 28 februari is de gehele programmering van Eredivisie Live 1 gratis te bekijken op kanaal 20. Voetballiefhebbers kunnen op zondag 27 februari genieten van het duel PSV-Ajax.

Eredivisie Live actie: eerste maand voor € 5,- 
Na de gratis kijkdagen van Eredivisie Live start op maandag 28 februari de Eredivisie Live actie vanaf 28-februari eerste maand voor vijf euro. Dit aanbod geldt voor alle abonnees die nog geen Eredivisie Live abonnement hebben. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 1 april. Het abonnement loopt na de actiemaand automatisch door tegen het reguliere tarief van € 12,50 per maand. Lees meer over Eredivisie Live

Meer info en aanmelden UPC Digitale TV

Gepubliceerd: maandag 21 februari 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.