Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Glashart introduceert groot Turks pakket

2 reacties

Glashart media, de leverancier van TV signaal voor glasvezel providers op het Reggefiber netwerk, start met een aanvullend zenderpakket van 31 Turkse kanalen. Hiermee biedt Glashart het grootste aantal Turkse zenders in Nederland. Het groot Turks TV pakket is tot stand gekomen in samenwerking met het Turkse bedrijf Unikenz.


Concurrentie met satelliettelevisie
Glashart verwacht het aanbod van 31 Turks nationale en regionale zenders in de loop van 2012 zelfs nog uit te kunnen breiden, maar ook met het huidige aanbod is de aanbieder op dit gebied al ruim koploper in Nederland. Met dit aanbod hoopt Glashart de concurrentie aan te kunnen gaan met satteliet televisie (Canaldigitaal); men richt zich in het persbericht dan ook specifiek tot woningbouw cooperaties die liever geen schotels in hun wijken hebben.

Kosten
Het pakket is met ingang van 1 januari 2012 verkrijgbaar en kost 17,50 euro per maand. Ter introductie geldt een korting van 5 euro per maand tot 1 juli 2012.

Bencom hoopt op korte termijn het aanbod via glasvezel in haar vergelijkingen op te kunnen nemen: op dit moment is dat helaas technisch nog niet mogelijk.

Reacties (2)

Geplaatst door: RAMAZAN ()

HOEVEEL KOST ZO EEN ABONEMENT PERMAAND

Geplaatst door: Altuntas ()

Hallo, geld dit aanbod nog steeds en welke turkse zenders zijn er te ontvangen?
En kan ik het op mijn adres ontvangen.
Mijn adres is Guldenroede 22, 7422NP in Deventer.

Opmerking van de redactie op 06-02-2014
Dit artikel dateert uit 2012. Glashart media verleent alleen diensten en voor zover wij kunnen nagaan geldt dit aanbod niet meer.

Als u uw postcode invoert op www.digitelevisie.nl is CanalDigitaal BasisHD Smartpack de voordeligste optie. U krijgt dan 343 TV zenders, waarvan 36 in HD. Voor slechts 2 euro meer op jaarbasis heeft u Tele2 Internet & Interactieve TV met 45 tv zenders. Kijk voor meer info en bestellen op www.digitelevisie.nl.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.