Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Exclusieve Digitenne actie op Digitelevisie.nl

door Jeanet Woldring

Nieuwe klanten die Digitenne van KPN bestellen via Digitelevisie.nl hoeven de eerste drie maanden geen abonnementskosten te betalen. De actie loopt vanaf 1 augustus tot 1 oktober en geldt alleen voor mensen die zich aanmelden via deze vergelijkingssite.

Wie voordelig digitaal tv wil kijken, kan nu voor 9,50 euro per maand de 26 populairste tv-zenders in digitale beeldkwaliteit ontvangen. Digitenne is in bijna heel Nederland te ontvangen en gemakkelijk zelf aan te sluiten. Binnen 10 minuten kijkt u al televisie. Het werkt volledig draadloos. U kunt dus overal in huis tv kijken zonder kabels aan te leggen.

Om Digitenne te kunnen ontvangen heeft u een  tv-ontvanger nodig. Deze  haalt het signaal uit de lucht en zet het om in digitaal beeld, zodat u voordelig digitaal tv kunt kijken. De eerste ontvanger of Insteekkaart krijgt u gratis in bruikleen bij uw abonnement.

Basis tv-ontvanger of insteekkaart
De basis tv-ontvanger is geschikt voor alle televisies. De ontvanger sluit u makkelijk aan met een scart-kabel. De ontvanger krijgt u in een volledig pakket, met daarbij een kleine binnenantenne, afstandsbediening, de benodigde kabels én een KPN Smartcard. 

U kunt ook kiezen voor een insteekkaart. Deze is speciaal gemaakt voor platte televisies. Met zo'n kaart heeft je geen losse ontvanger meer nodig, maar stopt u de kaart direct in uw televisie en gebruikt u de ingebouwde tv-ontvanger. Hierdoor verbetert de beeldkwaliteit en kunt u uw eigen afstandsbediening blijven gebruiken.

Meerdere tv’s aansluiten
U kunt op uw Digitenne abonnement drie televisies aansluiten. Voor elke televisie heef tu een aparte tv-ontvanger nodig. Een extra Insteekkaart of basis tv-ontvanger huurt je voor 4 euro per maand.Doe de postcodecheck en kijk of Digitenne ook bij u beschikbaar is

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.