Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal verlaagt prijs Tele2 Eredivisie voetbal

Precies op tijd voor het topweekend in de Nederlandse Eredivisie verlaagt CanalDigitaal met onmiddellijke ingang de prijs van het Tele2 live Eredivisie voetbal.

Alle kijkers met een schotel die nu een abonnement nemen bij CanalDigitaal betalen het eerste jaar  € 7,95 per maand voor 3 tot 5 live Eredivisie wedstrijden per week. Op 1 januari bedroeg de prijs van het Tele2 Voetbal nog € 19,95 per maand.

Eerder kondigde CanalDigitaal al aan dat voor alle huidige abonnees met een Tele2 abonnement de abonnementsprijs blijvend verlaagd wordt naar € 9,95 per maand. Met ingang van 16 januari is het Tele2 Voetbal-pakket ook toegevoegd aan het Entertainment-, Combi- en Top-pakket.

De voetbaluitzendingen van Tele2 Voetbal zijn al sinds het begin van de zender te ontvangen via de ASTRA-satelliet. Inmiddels kijken meer dan 700.000 huishoudens via de satelliet naar digitale televisie en dat aantal groeit gestaag.

 Klik hier om CanalDigitaal online te bestellen

Gepubliceerd: zaterdag 3 februari 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.