Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal verlaagt prijs Eredivisie-Voetbal

CanalDigitaal voegt per 16 januari Tele2 Voetbal toe aan de duurdere, uitgebreide zenderpakketten. Klanten van het Combi-, Entertainment- of Top-pakket krijgen daarmee toegang tot de live uitzendingen van het voetbal uit de Nederlandse eredivisie. Het voetbalpakket is ook te combineren met één van de andere zenderpakketten van CanalDigitaal, zoals het Set Top Box of Basis pakket.

Voor abonnees die al een apart Tele2 abonnement hebben, wordt per 1 maart 2007 de prijs gehalveerd naar €9,95 per maand. De oude prijs was hoog in vergelijking met het voetbalpakket van KPN. Sinds kort kunnen klanten van Digitenne of Mine de Tele2 Voetbal-kanalen voor € 6 per maand ontvangen. 

De voetbaluitzendingen van Tele2 Voetbal zijn al sinds het begin van de zender te ontvangen via de ASTRA-satelliet. Om meer schotelbezitters toegang te bieden tot de voetbalprogramma’s van Tele2, hebben het telecombedrijf Tele2-Versatel en CanalDigitaal nieuwe afspraken gemaakt. Die hebben geleid tot uitbreiding van de zenderpakketten met live Nederlands Eredivisie voetbal, en de prijsverlaging voor nieuwe en bestaande abonnees.

Inmiddels kijken meer dan 700.000 huishoudens via de satelliet naar digitale televisie en dat aantal groeit gestaag. CanalDigitaal is de enige aanbieder van digitale televisie en radio via de satelliet. Via de Astra-satelliet zijn meer dan 200 radio- en televisiestations digitaal te ontvangen in haarscherpe kwaliteit. De aanbieder start binnenkort een speciale actie voor nieuwe klanten die een Tele2-abonnement willen afsluiten.

Zie ook: Digitale ethertelevisie Tele2 begin 2007

Gepubliceerd: dinsdag 16 januari 2007
Geactualiseerd: woensdag 17 januari 2007

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.