Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

CanalDigitaal: al voor 10 euro WK kijken in HD

door Jeanet Woldring

Met het WK Voetbal in het vizier schaffen steeds meer Nederlanders een (Full-)HD televisie aan. Satellietaanbieder CanalDigitaal speelt hierop in. U kunt het WK voor krap een tientje per maand in HD bekijken door nu een abonnement te nemen. Met het Basis Smartpack haalt u de belangrijkste zenders en het WK Voetbal in HD in huis.

De satellietaanbieder biedt een Basis Smartpack abonnement met 13 HD zenders waaronder NED 1HD, NED 2HD en NED 3HD. Hiermee kunt u al voor 9,95 euro het WK  in HD bekijken.

 

Wie niet genoeg heeft aan 13 HD zenders kan ook kiezen voor Basis HD met 25 HD zenders voor 14,95 euro per maand.

Meer info en online bestellen Digitale tv van CanalDigitaal

Gepubliceerd: vrijdag 21 mei 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.