Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Canal Digitaal past zenderaanbod aan

door Els Werkman

Logo Canal DigitaalCanal Digitaal is de aanbieder van digitale televisie via de satelliet. Per 1 juni 2020 wordt het zenderaanbod aangepast. Belangrijkste wijziging? Discovery verdwijnt.

Het nieuws zal bij de fans hard aangekomen zijn. Vanaf 1 juni 2020 zijn de Discovery zenders uit het Canal Digitaal aanbod verdwenen. We hebben het dan over Discovery, Investigation Discovery, Eurosport 1 en 2, TLC en Animal Planet. Het is Canal Digitaal (nog) niet gelukt een overeenkomst te sluiten met Discovery over het doorgeven van deze zenders. Er wordt nog onderhandeld. In de tussentijd is een aantal andere zenders aan de zenderlijst toegevoegd.

Geen Discovery meer, wat dan wel?Logo Discovery

Er zijn nieuwe zenders aan de lijst toegevoegd: BBC First HD, BBC Entertainment, FightBOX, RTL Crime en Insight HD. Het verwijderen van Discovery is geen reden voor het ontbinden van een lopend contract. Het zenderpakket blijft gevarieerd en de prijs blijft hetzelfde. Wil je toch perse de Discovery zenders kunnen blijven bekijken en heb je geen lopend contract? Overstappen is dan zeker een optie. In onze vergelijker kun je zien welke partijen de Discovery zenders wel aanbieden. Selecteer links onderaan de gewenste zender(s).

Deze aanpassing raakt ook de diensten van Online.nl. Deze telecomprovider maakt namelijk gebruik van Canal Digitaal voor haar televisie aanbod.

Els Werkman

Sitemanager Telecom
Els Werkman
Ik ben Els. Sinds 2008 werk ik voor de Bencom Group. Mijn specialisme is telecommunicatie, vandaar dat je mijn naam ziet terugkomen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden