Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Avro start digitale tv-kanalen Museumtv en Dierennatuurtv

De AVRO heeft twee nieuwe internetzenders: Museumtv en Dierennatuurtv.  De zender over Dier en natuur  is ook via digitale televisie te bekijken.
 
Iedereen met breedbandinternet kan afstemmen op Dierennatuurtv en Museumtv. AVRO-leden die digitale televisie van Casema hebben, kunnen Dierennatuurtv bekijken op hun televisie.

De AVRO presenteert   de nieuwe digitale televisiezender in nauwe samenwerking met Casema.  Met bekende programma’s als Alle Dieren Tellen Mee, Anniko’s Wilde Wereldreizen, Dierenziekenhuis Rotterdam, ZipZoo Coördinaat X en meer. Met AVRO Dier en Natuur TV wil de AVRO de kijkers nu óók op een andere manier bedienen dan alleen via Nederland 1, 2 en 3.

Dier en Natuur TV is voorlopig alléén toegankelijk voor AVRO-leden die woonachtig zijn in het Casema-gebied. Hiervoor is een AVRO-lidmaatschap nodig, een digitale ontvanger en een DTV-pack van Casema. De AVRO-leden in het Casema-gebied met een digitaal abonnement krijgen binnenkort persoonlijk bericht.

Bent u geen lid van de AVRO, of woont u niet in het Casema-gebied, dan kunt u naar AVRO Dier en Natuur TV kijken via webcasting. Klik op www.avrodierennatuurtv.nl/ en u kunt de dieren- en natuurprogramma’s van deze nieuwe televisiezender bekijken via uw pc.

Wijziging in televisiepakket Delft
Casema heeft vandaag aangekondigd dat het televisiepakket in Delft op 1 november a.s. gewijzigd wordt. De Duitse kunst- en cultuurzender Arte komt nu in het televisiepakket, EuroNews komt hierdoor te vervallen. EuroNews blijft digitaal beschikbaar in het gratis digitale televisiepakket.

Gepubliceerd: woensdag 26 oktober 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.