Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

Vanaf 15 maart Formule 1 bij Sport1

door Jeanet Woldring

In 2013 biedt Sport1 exclusief live de gehele Formule 1 Grand Prix aan. De races zijn rechtstreeks én in HD te volgen. Daarnaast worden ook alle vrije trainingen en kwalificatieraces live uitgezonden. Vanaf 15 maart kunnen Sport1-abonnees Formule 1 kijken via de betaalzender.

Cadeautje van UPC
Abonnees van UPC digitale tv kunnen de eerste Formule 1 wedstrijd op zondag 17 maart gratis bekijken. Die eerste wedstrijd vindt plaats in Australië.

Formule 1 via UPC Live TV 
De races worden ook pay per view aangeboden via UPC en Ziggo. Via UPC Live TV op kanaal 15 los te bestellen voor 6,95 euro per keer. Je krijgt hier alleen de wedstrijd voor en niet de training of kwalificatie. Wat Ziggo hiervoor vraagt, is (nog) niet bekend.Abonnement op Sport1
Fans die vaker Formule1 willen kijken, kunnen beter een abonnement op Sport1 nemen. Dit kost de eerste 3 maanden 5 euro per maand, daarna bij UPC 15 euro  en bij Ziggo 15,50 euro per maand.

Gepubliceerd: vrijdag 8 maart 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.