Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal

FOX Sports Eredivisie duurder bij CanalDigitaal (update)

door Jeanet Woldring

CanalDigitaal heeft de abonnementsprijs van betaalzender FOX Sports Eredivisie -voorheen Eredivisie Live- met een euro per maand verhoogd.* Er komen ook nieuwe abonnementen voor FOX Sports. En vanaf dit weekend kunnen CanalDigitaal-abonnees meer Nederlandse voetbalwedstrijden bekijken.

Prijsverhoging
De prijsverhoging van FOX Sports Eredivisie bedraagt één euro per maand waardoor de nieuwe abonnementsprijs € 14,95 per maand wordt. Hiervoor krijgt men twee kanalen bestaande uit FOX Sports Eredivisie 1 en FOX Sports Eredivisie 3. Het is 7 dagen per week voetbal en het eerste kanaal is in HD beschikbaar.Daarnaast krijgt de abonnee vanaf oktober een extraatje namelijk de mobiele app: FOX Sports GO. 

FOX Sports International
Vanaf 12 augustus kan de CanalDigitaal-klant ook een abonnement op FOX Sports International afnemen. Een abonnement op deze zender kost € 9,95 per maand. Een gecombineerd FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International abonnement gaat € 19,95 per maand kosten.

CanalDigitaal luistert naar klanten
Omdat FOX Sports Eredivisie door de toevoeging van live wedstrijden uit de Jupiler League meer Nederlandse voetbalwedstrijden live gaat uitzenden, worden er nu ook wedstrijden op zaterdagmiddag voor 18.00 uur op FOX Sports Eredivisie uitgezonden, schrijft TotaalTV.

"Hierdoor kon men bij CanalDigitaal het afgelopen weekend de live-uitzending van de Jupiler League-wedstrijd Sparta – Jong PSV niet geheel bekijken. Na klachten van abonnees heeft CanalDigitaal toegezegd om bij het omschakelen op het kanaalslot waarop FOX Sports Eredivisie 3 te bekijken is met het wedstrijdschema rekening te houden.  Hierdoor is FOX Sports Eredivisie 3 dit weekend eerder via CanalDigitaal te bekijken."

* Update:  Het abonnement op FOX Sports Eredivisie wordt vooralsnog niet duurder voor bestaande abonnees die vorig voetbalseizoen ook een abonnement op Eredivisie Live hadden. Dit laat TOTAALTV op 9 augustus j.l. weten.

De nieuwe abonnementsprijs van € 14,95 per maand geldt op dit moment alleen voor abonnees die nu een aanvullend premiumabonnement op deze betaalzender nemen. Of CanalDigitaal de abonnementsprijs voor bestaande abonnees op korte termijn gaat aanpassen, is niet bekend.

Gepubliceerd: dinsdag 6 augustus 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.