Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Digitale tv vergelijken

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keus

Het zoeken naar een digitaal TV-abonnement kan lastig zijn. Digitelevisie.nl helpt je daarom graag bij het maken van de juiste keus.

Zoek je digitale TV-abonnement

De kortste route naar het vinden van een digtale TV-abonnement is via de postcodecheck. Vul je postcode en huisnummer in en klik op vergelijk.

Vervolgens krijg je de zoekresultaten alle pakketten te zien die op jouw adres geleverd kunnen worden. Met behulp van de filters kun je je voorkeuren aangeven om zo nog nauwkeuriger resultaten te zien. Je kunt daarnaast nog drie pakketten uit de zoekresultaten met elkaar vergelijken.

Daarnaast kun je natuurlijk ook een pakket uit de TOP5 kiezen. De TOP5 laat de vijf goedkoopste pakketten uit de HD- of SD-categorie zien. Kies je een abonnement uit de TOP5, dan kan het zijn dat het betreffende product niet beschikbaar is. Doe daarom altijd een postcodecheck om te zien of het pakket van je keuze ook op jouw adres beschikbaar is.

Heb je een keuze gemaakt, klik dan op de bestelbutton en vul het aanmeldformulier in. Stap je over naar een andere aanbieder? Vergeet dan niet om je bestaande TV-abonnement op te zeggen. Over het opzeggen van een bestaand TV-abonnement kun je hieronder meer lezen.

Wanneer mag je een digitaal TV-abonnement opzeggen?

De opzegtermijn van je digtaal TV-abonnement verschilt per contract. Heb je een contract met een vaste looptijd dan geldt de opzegtermijn die in de algemene voorwaarden is aangegeven. Bij een abonnement met een contract met een onbepaalde looptijd is de opzegtermijn maximaal 1 maand. Dat geldt ook als je aanbieder uw contract stilzwijgend heeft verlengd.

Overstappen naar een andere provider van digitale TV

Het ministerie van Economische Zaken heeft met de volgende aanbieders afspraken gemaakt om het overstappen naar een andere aanbieders eenvoudiger te maken:

  • KPN
  • Online
  • Tele2
  • Telfort
  • XS4All
  • Ziggo

Als je wilt overstappen naar een van deze aanbieder van digitale TV, kun je je nieuwe aanbieder vragen de overstap voor je te regelen.

Hoe kun je contact met opnemen met Digitelevisie.nl

  • Telefoon: 0900 - 236 26 66. Wij zijn bereikbaar van 09:00 - 17:30 uur, maandag t/m vrijdag. Kosten: 35 cent per minuut.
  • E-mail

Geactualiseerd: donderdag 7 maart 2019

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.