Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Plaats een ervaring Gemiddelde beoordeling
  1. Kelder op 31-10-2018 om 13:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beoordeling
    Apparatuur 2 keer niet aangekomen... vervolgens helemaal geen apparatuur gekregen, onze tv kabel beschadigd met aanleggen glasvezel kabel. Niks opgelost. Vervolgens monteur aan de deur die wist niet dat er geen apparatuur was. Dus de communicatie onderling mankeerd ook van alles aan! Werd van alles beloofd bleek niks van waar te zijn... Dan krijg je ineens te horen dat het contract is opgezegd (Is door ons niks opgezegd) ga je naar een andere provider die alle fouten van T-Mobile oplost... krijg je te horen dat er ineens niks is opgezegd zitten inmiddels bijna half jaar zonder tv en internet. Willen ze ons door hun fouten onderling, een boete van €75 opleggen.
    • Ze zijn goed in liegen en bedriegen
    • Fix jullie achtebakse verkoopraatjes en werk aan je service
  2. Andrew Minder dan 1 jaar klant op 16-10-2018 om 21:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beoordeling
    They outsource absolutely everything, and I don't know what they do other than to tell you what third party you need to call yourself and billing you. This means that it takes weeks for any minor repairs! Going back and forth between waiting on hold for T-mobile and the third parties (all of which can only be contacted during work days between 9:00 and 17:00). It also means that nobody is responsible for anything.

    For me, they could not get me connected after one month of signing on, because Guideon installed faulty equipment and refused to troubleshoot it at all! After KPN checked the network was fine, it would take Guideon another month to come with a new modem.

    I cancelled my contract after being told by the customer service that I would not be charged the 75 euro cancellation fee due to the circumstances. A couple weeks later (after KPN successfully connected with internet with friendly service as well) T-mobile charged me 420 euro! Stating I breached the contract by cancelling early, that they have no record of customer service filing for any waiver of penalty fees, and that the month for Guideon to send a new installer was a perfectly acceptable amount of time for a repair.

    None of this process was acceptable and has caused great amounts of distress.

    Pay the extra money, go with a provider who can take responsibility of their services and can actually help if something goes wrong.
    • Geen. None. They are the worst.
    • Seriously avoid avoid avoid. Vermijden. Any minor repair will take weeks plus many phone calls and lots of time on hold because they outsource literally everything.
  3. Stefan de Klerk Langer dan 1 jaar klant op 6-10-2018 om 10:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beoordeling
    Ik ben zeer positief over T-Mobile thuis. De klantenservice is naar mijn mening af en toe wat lastig te bereiken en niet iedere medewerker kan je even goed helpen. Verder is de verbinding via DSL prima.
    Ook kan je een App op je Apple Tv 4(k) installeren. Hierdoor heb je niet voor iedere tv een appart kastje nodig. Hellaas zijn niet alle zenders hierop beschikbaar.
    • De prijs kwaliteit verhouding
    • Het zenderpakket
    • Apple Tv.
    • Tv Anywhere
    • Klantenservice
    • Meer zender via Tv Anywhere
  4. GezinEHV Minder dan 1 jaar klant op 17-2-2018 om 14:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beoordeling
    Wat een verschrikkelijk bedrijf! Nooit, maar dan ook NOOIT iets kopen!!
    T-mobile had via het internet een leuke aanbieding: T-Mobile thuis alleen internet, 37,50 euro per maand voor 750Mb/s. Alles geregeld, overstap service en alles. Vervolgens probeer ik via hun website een afspraak te maken zodat er een monteur langs komt. Mijn abonnement gaat in per 05-03-2018 maar dan kan er geen moteur langs komen? Dit kan pas op 13-03-2018. Dus ik bel met de monteur service van T-mobile(Giudion) met de vraag of dit eerder kan. Betreffende mevrouw geeft aan dat dit niet kan, luistert niet naar mijn verhaal en verbindt me door met T-mobile. De mevrouw van T-mobile geeft ook aan dat dit niet kan, Ik zit dus een week zonder internet. Vervolgens ga ik een discussie met mevrouw aan, wordt ze bijzonder onbeschoft en als ik haar naam vraag hangt ze op! Dus ik denk, met zo een bedrijf wil ik geen zaken doen. Op de website staat aangegeven dat je moet bellen om op te zeggen. Dit doe ik dus. Ik krijg wederom een mederwerker van T-mobile aan de lijn, ik leg alles uit en geef aan dat ik wil opzeggen. De man verbindt mij door met een andere afdeling. Ik krijg weer een man aan de lijn, leg weer alles uit en geeft aan dat ik wil opzeggen. LET OP: mijn abonnement zou officieel pas ingaan per 05-03-2018!! Nu zegt de man dat dat niet gaat en indien ik wel opzeg, ik aan een boete van 75 zit euro! Vervolgens geeft ik aan dat ik toch recht heb op herroepingsrecht van 14 dagen?? Blijkbaar staat in hun algemene voorwaarden dat het herroepingsrecht in gaat vanaf de dag dat je het abonnement afsluit. Dus niet de dag dat je het product KRIJGT, nee de dag dat je op de internetpagina op oke drukt. Heel stiekem van T-mobile, aangezien de monteur pas na 14 dagen contact met je opneemt (dus daaaag herroeppingsrecht). Ik weer de discussie aan, vervolgens zegt meneer dat ik naar hem moet luisteren?? zit ik in een omgekeerde wereld?? ik ben toch de klant? Ik weet niet wie er personeel aanneemt bij T-mobile maar ontsla die persoon en de helft van het personeel. De betreffende man die ik als laatste sprak, sprak met een zwaar buitenlands accent, toen ik zijn naam vroeg, zei hij dat hij Kees-Jan heette en weigerde zijn achternaam te geven. Jammer dat T-mobile zo met nieuwe klanten omgaat. Natuurlijk zit ik nu aan een jaarcontract vast. Wat een enorm trietste aanfluiting van een bedrijf. Onbeleefd tegen klanten, ophangen, kleine lettertjes in het contract en achterbakse streken. Mijden als de pest!!!!!!
    • geen
    • Alles, vooral de opvoeding van het personeel
  5. Patrick Vermeulen op 27-6-2017 om 09:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beoordeling
    Op 11 april 2017 werd mijn vriendin gebeld door medewerkers van Provider Adviseur.
    -Of we interesse hadden in T-Mobile. -
    Zij gaf mij aan dat T-Mobile en KPN (huidige provider) blijkbaar samen zijn gegaan en dat ze aanbieding kon doen voor T-mobile thuis. Tijdens dit gesprek heeft ze meerdere keren aangegeven dat ik alleen vrijblijvend informatie wil ontvangen en dat ze absoluut geen vast contract wil.
    De medewerkster heeft toen aangegeven dat het puur om een offerte ging en dat we in de mail op een roze balk moest klikken zodat de aanbieding in ieder geval voor 2 weken bleef staan. Helaas werd toen op een slinkse wijze een contract aangesmeerd.

    Ik heb direct geprobeerd deze bestelling te annuleren met de door hun aangegeven telefoonnummer. Deze werd gewoon niet opgenomen en na enig wachten ook gewon opgehangen! Via Mail, Facebook en telefoon heb ik het geprobeerd op te zeggen, maar dat was ook al niet voldoende.
    Ik moest een aangetekende brief sturen wilde ze het eindelijk snappen dat ik echt geen klant wilde worden!

    Een aangetekende brief kost zo'n 8 euro. ik vroeg een tientje schadevergoeding. Vind ik niet meer dan redelijk. Helaas heb ik deze nooit ontvangen.
    Dat er fouten gemaakt worden, dat kan gebeuren. Een misverstand is nu eenmaal menselijk. Maar dat hoor je wel netjes op te lossen. En precies hier heeft T-Mobile lak aan. Vandaar dat ik dit verhaal ook openbaar zet. Hebben ze aan zichzelf te danken.
    • - Goedkoop
    • - Plakt beter dan Pattex secondelijm
    • - Luistert niet naar mensen
    • - Makkelijk abonnement afsluiten, haast onmogelijk te annuleren
Laad meer ervaringen