Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
T-Mobile

Digitale tv abonnementen T-Mobile

In onderstaand overzicht vind je alle digitale tv abonnementen van T-Mobile. Voor informatie over de abonnementsprijzen van T-Mobile of andere eigenschappen van het digitale tv abonnement klik je op de pakketlink.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiemerken voor consumenten en bedrijven. T-Mobile loopt voorop met mobiel internet in Nederland. Als eerste introduceerde T-Mobile in 2008 de iPhone. Begin 2009 was T-Mobile ook de eerste die een Android smartphone op de Nederlandse markt bracht. In december 2012 verwierf het bedrijf 15 nieuwe vergunningen, in verschillende frequentiebanden, de ideale uitgangspositie om in 2013 4G te lanceren.

In 2016 nam T-Mobile Vodafone Thuis over, hierdoor werd vast internet ook onderdeel van de portfolio. In 2019 kwam daar de overname van Tele2 bij. Met deze fusie heeft de provider 6,13 miljoen mobiele klanten en bijna 600.000 klanten voor de vaste producten. 

T-Mobile is in Nederland actief met drie mobiele merken: T-Mobile, Ben en Tele2, en twee vaste merken: T-Mobile Thuis en Tele2 Thuis.

Bekijk

Digitale TV pakketten van T-Mobile