Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Digitale tv vergelijken
Solcon

Review en beoordeling Solcon

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Solcon geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Solcon. Is Solcon je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Solcon zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 10 /10
  Willem op 12-12-2013 om 17:33
  Langer dan 1 jaar klant
  Naar aanleiding van mijn verzoek of het contract ook aangepast kon worden , werd dat binnen 24 uur zeer correct uitgevoerd. Het werd zelf wat goedkoper, en zonder te vragen kreeg ik het "teveel " betaalde van het afgelopen retour op mijn rekening.
  Pluspunten
  • Prijs / kwaliteit
  • Helpdesk
  • Snelle vraag behandeling
 • Beoordeling: 10 /10
  Rene op 19-10-2013 om 20:42
  Langer dan 1 jaar klant
  Mijn product staat er niet bij:
  Solcon glasvezel alles in 1 50mb/50mb

  Géén klachten over deze provider, er is overal wel eens een probleem. Bij solcon wordt je goed geholpen of over de fout geïnformeerd, zelf bij de configuratie van een mobieltje op het wifi thuis wilden ze helpen. Kreeg na een tijdje van onvoldoende prestaties gratis een een groter en duurder modem omdat de standaard niet goed voldeed.
  Dik tevreden mee !
  Pluspunten
  • Zo goed als probleemloos..
  Verbeterpunten
  • Prijzig..

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Digitelevisie.nl vergelijken we gratis alle digitale tv pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.