Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
NLE

Review en beoordeling NLE

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over NLE geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over NLE. Is NLE je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van NLE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1 /10
    Diana op 28-12-2018 om 23:30
    Minder dan 1 jaar klant
    Zeer ontevreden! Veel te lange wacht tijden aan de telefoon.. al 8 weken aan het wachten op de aansluiting.. na telefoneren over het installatie pakket dat verstuurd moest worden en de mededeling dat het nog eens 4 weken kon duren (door een fout van hun kant) besloten geen klant van NLE meer te worden.. Zeer slechte klantenservice.. callcenter knaapjes die je de verkeerde informatie geven.. Nee voor mij zeker geen NLE
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • -Minder lange wachttijden aan de telefoon.
    • -Beter ingelicht personeel..
    • -Compensaties voor het maken van fouten van NLE zijn kant..
    • -teveel om op te noemen!
  • Beoordeling: 1 /10
    Peter Eijkenboom op 28-12-2018 om 09:09
    Langer dan 1 jaar klant
    De aller slechtste provider die er is heeeel lang wachten aan de telefoon en danog niemand aan de lijn en dan. verbroken op email wordt niet gereageerd toen kreeg ik een telefoontje van nle we gaan u internet aansluiting updaten naar glasvezel kost u dan 36.95 per maand 2 weken later het pakket met een brief en een sticker op het pakket er komt een monteur om aan te sluiten doe het niet zelf ik maar wachte en wachten een hele maand en nog langer maar geen monteur bellen en bellen en wachten geen nle aan de lijn te krijgen steeds maar dat bandje en dan niks.meer dus mailen en mailen alleen een automatisch bericht we gaan aan de slag voor u alleen zeggen ze niet wanneer deze provider is het niet langer waard dat zij nog mogen bestaan ze willen alleen je geld en dan kun je barsten.
    Pluspunten
    • Die zijn er niet
    Verbeterpunten
    • ,zo snel mogenlijk oprotten
    Reacties
    har op 28-12-2018 om 19:52
    Op 11 dec bericht gestuurd met vragen voor eventuele aansluiting, in het bijzonder over de internetsnelheid. Deze is namelijk bij Telfort, (ook kpn) bar beroerd.
    Maar inderdaad, ze reageren gewoon niet binnen 17 dagen. 5 dagen was beloofd en dat is al geen service.
    Ik stel dan ook maar geen vragen meer.
  • Beoordeling: 3 /10
    Siebel op 27-12-2018 om 14:26
    Minder dan 1 jaar klant
    Zeer slechte klantenservice,nihill communicatie.
    Pluspunten
    • Geen pluspunten
    Verbeterpunten
    • KlantenSERVICE
  • Beoordeling: 1 /10
    Monique Dörenberg op 26-12-2018 om 23:36
    Langer dan 1 jaar klant
    Zeer slechte ervaringen met alles in een pakket zit al vanaf okt zonder internet en tv schandalig gewoon die telefoonisten ze weten niet wat ze moeten doen en sturen nu de fout naar KPN toe schande dat je na zeker meer dan 15 keer bellen nog niet ben aangesloten moet ik dan de klacht naar kassa of andere programma's melden. Dat ze je met 4 kinderen zo lang zonder laten ontbind dan mijn contract zodat ik naar iemand anders kan gaan maar iedere maand mij laten betalen voor iets dat ik niet heb daar zijn jullie wel snel in schande wat jullie doen SLUIT MIJ GEWOON AAN VOOR 28 DEC 2018 MET INTERNET EN TV DAN IS ER NIETS AAN DE HAND IK HEB MIJ TOCH OOK AAN MIJN BETALINGEN GEHOUDEN
    Pluspunten
    • Geen een
    Verbeterpunten
    • Dat jullie de telefoonisten goedopleidenzodatzeweten wat ze moeten doen maar nu sturen ze je van die naar die door en hou je gewoon jullie beloften
  • Beoordeling: 1 /10
    Sylwia op 24-12-2018 om 12:14
    Minder dan 1 jaar klant
    Hele slechte WIFI. Regelmatig contact gehad met de klantenservice maar ze konden het probleem met de WiFi niet oplossen. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat het aan ons huis lag en niet aan hun. Heel raar want bij mijn vorige provider werkte de WiFi prima. Ik ben blij als ik weer mag overstappen naar mijn oude provider. De besparing was het echt niet waard geweest.
    Verbeterpunten
    • Klantenservice, WiFi,
  • Beoordeling: 1 /10
    Indir op 24-12-2018 om 12:13
    Minder dan 1 jaar klant
    Ik had verleden week mijn oude Experia Box V10 laten vervangen voor een nieuwe (deze actie heb ik pas na meer dan een maand sinds het constateren van het daadwerkelijke probleem ondernomen) omdat het bleek dat sommige apparaten zoals mijn Synology DS212+ maar ook mijn HPE Microserver Gen8 niet meer konden pingen naar de modem en het internet, en daardoor dus ook geen updates of andere services die een internetverbinding vereisen meer konden uitvoeren. Zelfs niet na een (hard)reset van de modem.

    Dezelfde voorgenoemde apparatuur dat geblokkeerd bleek te zijn (door de interne firewall van de modem vermoed ik, al was de helpdesk totaal geen hulp of niet adequaat genoeg in het verifiëren van dit probleem) kreeg niet eens een uplink wanneer ik deze aansloot op de netwerk interfaces van de modem zelf wat het probleem alleen maar erger maakte.

    Nu een week later blijkt de nieuwe vervangende modem ook mijn HPE Microserver Gen8 te blokkeren waardoor het pingen naar de modem vanuit een SSH sessie met de iLO aangeeft dat de pings niet aankomen (waarschijnlijk hetzelfde probleem met de interne firewall van de modem die opeens het gehele netwerkverkeer van het apparaat blokkeert). Hetzelfde bleek waar te zijn voor de XPEnology VM die ik heb draaien op de HPE Microserver Gen8, toen ik vanuit de XPEnology probeerde te pingen naar de genoemde Experia Box V10 bleek alles te worden gedropt met als resultaat 100% packet loss.

    Gelukkig blijkt dit probleem momenteel beperkt tot maar een apparaat, waar het voorheen met de oude modem ook netwerkproblemen gaf voor mijn Synology DS212+ en een Raspberry Pi 2. Ik heb een DHCP-bind ingesteld om te kijken of dat het probleem gaat verhelpen door de Microserver een nieuwe IP-adres te verschaffen en te kijken of ik daarmee weer naar het internet kan pingen maar ook om vast te stellen hoelang het duurt voordat er weer een blokkade optreed.

    Indien dat niet blijkt te helpen ga ik het IP-adres van de modem naar een andere subnet op het derde octet overzetten en daarna later terugzetten in de hoop dat daarmee er een reset optreed van de interne firewall. Indien dit allemaal niet blijkt te helpen zie ik mij genoodzaakt om over te stappen naar een andere ISP die wel een minder dichtgetimmerde modem levert, opdat ik zelf het probleem kan analyseren indien nodig en hopelijk ook verhelpen. Wat nu helaas niet mogelijk blijkt te zijn aangezien ik niet in de modem kan inloggen om de firewall (en logs) na te kijken.
  • Beoordeling: 1 /10
    R. Reijers- de Vries op 23-12-2018 om 11:04
    Langer dan 1 jaar klant
    Verschillende keren per dag vallen de zenders van zowel radio als t.v. uit. Geregeld ca, anderhalf uur. Er is geen tel.nr. te vinden waarin je je verhaal kwijt kunt.
    Verbeterpunten
    • Zorg dat je kunt luisteren en kijken zonder het bord "Zender niet beschikbaar.
  • Beoordeling: 1 /10
    Cas Banierink op 21-12-2018 om 13:55
    Minder dan 1 jaar klant
    Letterlijk het meest belabberde bedrijf ooit voor een internetverbinding! Vanaf dag 1 snelheid veel te laag. Overgestapt naar glasvezel. Wegens fout bij het doorgeven bij NLEx intern, 2 weken zonder internet! Alles aan deze provider lijkt half af. Alsof ze niet echt een idee hebben hoe ze een service zouden moeten leveren. Waneer ik bijvoorbeeld inlog op: mijn NLE zie ik enkel een plaatje met ‘welkom’... en dat is het. Ik kan daar niets van mijn contract of facturen bekijken, kan niets wijzigen of aanpassen. Het is letterlijk een lege welkoms pagina. Hoe is een mogelijk dat zo een groot bedrijf geen enkel idee lijkt te hebben waar het mee bezig is. Krankzinnig!
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Absurde hoeveelheid. Leer eens hoe je een fatsoenlijk bedrijf runt en je aan afspraken/contracten met klanten houd. De huidige stand van zaken is te triest voor woorden.
  • Beoordeling: 1 /10
    Peter op 9-12-2018 om 13:28
    Minder dan 1 jaar klant
    Twee maanden geleden ben ik overgestapt naar NLE x en heb al vanaf dag 1 te lage internetsnelheid. Ik heb alles laten instaleren door hun eigen monteur en met apparatuur en kabels van Nle. De monteur was lang bezig omdat hij de snelheid niet op 100mb/s kreeg en de vaste lijn van de telefoon deed het niet maar zei hij dat is eind van de dag verholpen als de modem is opgewarmd en de lijn stabieler is. Ik heb in goed vertrouwen getekend afgaand op zijn advies. De snelheid werd niet beter en de telefoon deed ook niets. Na vele malen contact en lange wachttijden werd er besloten dat ik een nieuwe modem kreeg opgestuurd en toen deed eindelijk de telefoon het maar de snelheid was nog steeds onder de 50mb/s en de wifi ook heel instabiel. Na dagelijks contact en dezelfde vragen zit ik nu twee maanden later nog met het probleem en ze willen nu wel een monteur sturen maar die moet ik zelf betalen als blijkt dat het aan de instellingen ligt of iets hier in huis. Ik heb nooit iets veranderd en niets aangesloten. Nu verschuilen ze zich echter achter het feit dat toen de monteur wegging de snelheid goed was, wat niet zo was, en dat ik zelf mijn handtekening heb gezet, heel flauw na twee maanden. Ze zijn al die tijd meelevend geweest maar laten me nu in de kou staan. Over het feit dat ik en mijn huisgenoten extra kosten maken en hebben gemaakt doordat we slechte wifi hebben en drie weken zonder telefoon hebben gezeten hoor je ze niet.
    Verbeterpunten
    • Oplossing: Een monteur die komt kijken wat het probleem is en het oplost op hun kosten.
  • Beoordeling: 1 /10
    Jeroen op 6-12-2018 om 07:47
    Langer dan 1 jaar klant
    Dramatisch slechte toko!
    Aansluiting duurde 9 maanden. Klantenservice niet bereikbaar. Houden zich niet aan hun eigen algemene voorwaarden. Klant gelijk geven komt al helemaal niet bij hun op. Ben gelukkig van deze tent af. Voor mensen met problemen, gewoon blijven storneren en blijf volhouden. Uiteindelijk krijg je je gelijk en dan ook zeker aanspraak maken op compensatie
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Te veel om op te noemen. Maar begin met een goede klantenservice