Alle tv-aanbieders vergelijken en bestellen
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
NLE

Review en beoordeling NLE

Om je te helpen bij je keuze voor een digitale tv aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over NLE geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over NLE. Is NLE je huidige digitale tv aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van NLE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1 /10
    De GVR op 22-12-2017 om 14:30
    Minder dan 1 jaar klant
    Waardeloos de NLE. Je bent er niets anders dan een nummer. Geld is het enige waar het om gaat. Dat zij ook fouten kunnen maken is niet hun probleem. Weg € 600,00. Stelletje oplichters. Zodra ik bij ze weg kan ben ik weg ook.
    Pluspunten
    • 😂🤣😂🤣
    Verbeterpunten
    • Hart voor hun klant hebben. Stelletje lamzakken zijn het.
  • Beoordeling: 1 /10
    Sri Krsnadread op 19-12-2017 om 10:00
    Langer dan 1 jaar klant
    vanaf het begin tot en met het opzeggen van het abbonement 2 maanden geleden ( waar ze me net nog vrolijk bellen, dat ik nog klant bij ze ben , terwijl ik de opzegging zwart op wit heb) 1 en al elende. klantenservice een dikke nul. 2 uur in de wacht gezeten om op te zeggen. verbinden je door, verbinding verbroken. etc etc wat een ellende. wil je je tijd verspillen. sluit je aan bij deze gasten. absoluut geen aanrader
    Pluspunten
    • eenmaal aangesloten doet het wel ok. maar niet stabiel. internet viel regelmatig weg.
    Verbeterpunten
    • pff hele klantenservice. stabiliteit van het internet. interne communicatie. klantvriendelijkheid.
  • m vdr sluis op 17-12-2017 om 18:24
    Minder dan 1 jaar klant
    Wat een provider zeg wou een betalingsregeling treffen dat kennen ze dus niet waar ben ik aan begonnen zeg als iemand aan mij vraagt of nle wat is raad ik ze het ten zeerste af einde van het contract ben ik weg bij ze en zal dan ook nooit meer van dit gedrocht diensten afnemen NLE bah bah
    Pluspunten
    • Hebben ze niet
    Verbeterpunten
    • Betalingsregelingen invoeren
  • Beoordeling: 8 /10
    Paul op 14-12-2017 om 22:50
    Minder dan 1 jaar klant
    We zijn in Maart overgestapt van Ziggo naar NLE. Monteur heeft alles erg netjes aangesloten, uitgelegd en getest incl Wifi meten en WIfi versterker. We hebben 2 maanden geleden problemen gehad met het modem. Ik had al via forum alle mogelijke oplossingen geprobeerd. Heeft wat moeite gekost dit duidelijk te maken, maar nieuw moden gekregen goed geholpen door helpdesk.
    Pluspunten
    • Prijs en snelheid, halen 100/30 erg stabiel, blij dat we nu een alternatief hebben qua snelheid via koper, voor Ziggo, Via kabel hier in het dorp monopolie, je had geen keuze, nu wel.
    Verbeterpunten
    • Niet echt, enige waar ze wellicht duidelijker over konden zijn toen wij aansloten was de prijs na 1 jaar, maar dat is nu bekend, en voor dat geld kun je nergens terecht.
  • Beoordeling: 1 /10
    Wouter op 14-12-2017 om 22:14
    Minder dan 1 jaar klant
    Verschrikkelijk bedrijf om contact mee te hebben wanneer je een verhuizing wil doorgeven.
    Pluspunten
    • facturen en aanmanen gaat ze prima af
    Verbeterpunten
    • complete klantcontact
    • bereikbaarheid van de afdeling, die de naam klantenservice niet waardig is.
  • Beoordeling: 1 /10
    Frank op 13-12-2017 om 14:41
    Minder dan 1 jaar klant
    Duurde anderhalve maand voordat er eindelijk een verbinding was, na ellenlange discussies met klantenservice. En nu, drie weken later, ligt het internet er weer uit. Ze weten nog niet hoe lang..
    Pluspunten
    • 0,0
    Verbeterpunten
    • Telefoon opnemen, op mails reageren, klanten helpen, internet leveren, geen reclame maken als je niks kan waarmaken.
  • Beoordeling: 3 /10
    Ger Weski op 12-12-2017 om 02:56
    Minder dan 1 jaar klant
    TV en Internet dec 2016 besteld tegen lage aanbiedingsprijs. Werkte prima en levering correct. Afgelopen oktober verlengingsaanbod gekregen met dezelfde prijs doch onderaan de aanbieding superklein de nieuwe prijs. Ong 20% hoger. Dat niet gezien en na 17 dagen gereageerd dat ik niet wilde verlengen. Via whats app bericht terug dat de beeindiging was doorgegeven! Was verder geen probleem. OP 22 dec a.s zou het contract stoppen. Echter vandaag een app gekregen dat ik te laat was met opzeggen 3 dagen!! En er verder aan voorbij gaan dat ze via de app accoord waren gegaan. Vandaag 55 minuten aan de telefoon en nog geen oplossing Behalve dan dat ik er aan vast zat. Heb ze via klantenafdeling suggesties (zie google) apart benaderd in de hoop dat zij nog met een oplossing komen.
    Pluspunten
    • Apparatuur werkte prima.
    Verbeterpunten
    • Weinig inleververmogen
    • Zeer lange wachttijden klantenservice
    • Starre houding omtrent het oplossen naar de klant toe
    • Neem een voorbeeld aan Coolblue
  • Beoordeling: 1 /10
    ZeY op 11-12-2017 om 16:53
    Minder dan 1 jaar klant
    Pas geleden overgestapt van Ziggo naar NLE. In oktober aangemeld bij NLE, december zou internet worden geactiveerd. Begin december nog geen modempakket. Als ik bel en 40 minuten heb gewacht krijg ik doodleuk te horen dat een andere provider van de lijn gebruik maakt. Iets wat aantoonbare onzin is. Op de vraag wanneer ik het pakket gestuurd wordt krijg ik geen antwoord. Evenmin op de vraag wanneer de lijn wel wordt geactiveerd. Ondertussen wel het maandelijkse bedrag incasseren en wij nog geen internet. De schofterigheid van de klantenservice nog daargelaten, je wordt opgelicht waar je bij staat.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • De hele basisbedrijfsvoering is een verbeterpunt.
  • Beoordeling: 9 /10
    Michael op 29-11-2017 om 13:45
    Minder dan 1 jaar klant
    k heb nu sinds 3 jan 2017 alles in 1 van Nlex. Ik heb het aangevraagd in 2016 en kreeg de aansluiting 1 week later als gepland. Maakte niet uit de vorige provider liep gewoon door tot de nieuwe aansluiting.Ik had in het begin alleen wat moeilijkheden met mijn vorige provider tele2 met doorlopende kosten. Dit aan tele2 gemeld telefonisch en aan Nlex via whatsapp. Het duurde even met de communicatie via whatsapp waar ik totaal niet tevreden mee was maar is uiteindelijk toch goedgekomen tele2 had een fout gemaakt. Maar de communicatie via whatsapp met Nlex was frustrerend traag. Nu na bijna een jaar bij Nlex moet ik zeggen dat ik niet ontevreden ben. In dit jaar 1x een storing gehad van een aantal uren. De klanten service is nu ook te bereiken via telefoon, handig bij een storing en de wachttijd bij vragen via whatsapp zijn met mijn ervaring kort.In het eerste jaar was het niet bekent wat de kosten voor het 2de jaar zouden zijn, maar nu een aanbod gekregen voor verlenging wat ik heel acceptabel vind. Half jaar tegen zelfde prijs als eerste jaar daar na euro 10 verhoging. Ik kan het niet ergens anders vinden voor wat ze bieden voor dit pakket.

    Pluspunten
    • Goede apparatuur, fijne afstandbediening, Lage prijs vergelijkpaar met anders providers. Telefonische bereikbaarheid beter.
    Verbeterpunten
    • In het begin was de klantenservies via whatsapp moeilijk bereikbaar, reactie duurde lang. Gaat nu beter.
  • Beoordeling: 1 /10
    Stefan Bakker op 23-11-2017 om 19:32
    Minder dan 1 jaar klant
    Wij hadden de eerste maanden televisie via Devolo's. Geen problemen totdat wij 2 maanden geleden continu problemen kregen met storingen. Meerdere keren monteurs geweest en apparatuur vervangen, maar niets helpt. NLE weet het zelf ook niet en geven aan dat tv wordt ontbonden maar internet niet en dat ik maar digitenne moet nemen!?! Ze reageren vervolgens niet op e-mails waarin het verzoek wordt neergelegd tot ontbinding van contract van zowel tv als internet.
    Pluspunten
    • Niets
    Verbeterpunten
    • Slechte service (lang aan de telefoon en geen reactie op e-mailberichten)
    • Komen met rare suggesties voor oplossingen